Reisnieuws

Gratis vliegtickets bij KLM

Gepubliceerd: 10 jan 2011
0

KLM gaat stunten met prijzen en geeft zelfs gratis vliegtickets weg. Met deze actie gaat de luchtvaartmaatschappij de strijd aan met Transavia en EasyJet, die eerder al hun prijzen verlaagden.

Werelddeal Weken

Op a.s woensdag 12 januari om 10.00 uur gaan de Werelddeal Weken bij KLM weer van start. Tijdens deze weken kan je extra voordelig tickets boeken naar meer dan tachtig bestemmingen. Zo kun je bijvoorbeeld voor maar € 599 naar Hong Kong en voor € 399 naar New York vliegen. De Werelddeal Weken lopen tot en met 31 januari 2011.

Gratis vliegtickets

Ook maak je kans om gratis Economy Class vliegtickets te winnen naar een vijftal bestemmingen. Je kunt kiezen uit Miami, Havana, Johannesburg, Barcelona en Hong Kong. Zorg er wel voor dat je vóór dinsdag 11 januari om 20.00 uur je bestemming en gegevens hebt ingevuld op de website van KLM.

Trend

Hoewel de Werelddeal Weken bij KLM een jaarlijkse actie is, lijken deze prijsverlagingen een trend te zijn die bij steeds meer luchtvaartmaatschappijen te bemerken is. De verwachting is dat er steeds meer tickets in de uitverkoop gaan.


Hoofdbeeld door: Ingrover.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Marianne Hin
Vliegen duurder door boetes

Vliegvakanties over de hele wereld worden binnenkort waarschijnlijk tien tot twintig euro per persoon duurder. Dit is een rechtstreeks gevolg van de boetes die luchtvaartmaatschappijen opgelegd krijgen voor vertragingen.

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Beste en slechtste airlines 2010

Uit de Airline Survey 2010 blijkt dat passagiers Ryanair de slechtste airline ter wereld vinden. Dat het merendeel van de vliegtuigpassagiers zich bij Ryanair net een sardientje in blik voelt, is geen nieuws. Maar ook op service en eten scoort de ...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.