Reisnieuws

Top-10 Vreemdste verkeersborden

Gepubliceerd: 12 jan 2011
0

Soms zijn de makers van verkeersborden wel erg origineel. Op sommige plekken kom je uitermate zeldzame en grappige borden tegen. Columbus geeft je een overzicht van de tien vreemde verkeersborden wereldwijd.

 

 

 

 

1. Pikes Peak Highway, Colorado, Verenigde Staten


Dit bord werd neergezet nadat in 1988 een inwoner van Green Mountain Falls 's nachts lawaai hoorde voor z'n huis. Toen hij een kijkje ging nemen, zag hij enorme voetafdrukken in de sneeuw en twee harige figuren die op de vlucht sloegen. Andere inwoners maakten melding van inbraak en een gevecht tussen hun kat en een onbekend wezen. Van de stukjes vacht die waren blijven haken aan de deur kan niet met zekerheid worden gezegd of ze van een mens, beer, hond of van welk wezen dan ook zijn.
Uit dit gebied komen geregeld meldingen binnen van mensen die menen Big Foot te hebben gezien. Dus grijp je kans om dit harige wezen te spotten en de eerste te zijn die hem duidelijk op de gevoelige plaat vastlegt!


 

 

 


Foto door: Timmyjohn1.flickr.com


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.

 

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Top 10 Wereldvreemd voedsel

Hondenkoppen, taart van zeehondenflippers, cavia's, rottende haaien... Lekkernijen in de ogen van de locals, voor ons hoogstwaarschijnlijk een verschrikking en ware nachtmerrie! Er wordt een hoop vreemd voedsel gegeten in onze wereld. Columbus zet...

2
Reisnieuws
Door: Veerle Maris
FOTO: Verkeersbord dronkenlap

Alcohol speelt een belangrijke rol in Oost-Europa. Dat bewijst het nieuwe verkeersbord in de Roemeense stad Pecica maar weer.

0
Reisnieuws
Door: Christa Klop
Top 10: Bijzondere vervoermiddelen

In februari was het maandthema voor de Reisreporters: Bijzondere vervoermiddelen. De redactie werd getrakteerd op meer dan 500 foto's met bizarre, unieke en aparte voertuigen. De keuze was moeilijk, maar bij deze de Top 10!

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.