Reisnieuws

Vakanties in de uitverkoop

Gepubliceerd: 31 dec 2010
1

Als je nog geen reisplannen hebt gemaakt voor het komende seizoen, dan doe je er verstandig aan om nog even te wachten. De vakanties gaan namelijk massaal in de uitverkoop!

Niet alleen weekendjes weg en zonvakanties, maar ook verre reizen naar onder andere Curaçao en zelfs Bali worden de komende jaren super goedkoop. De grote prijsvechters gaan zich namelijk opmaken voor een heuse prijzenslag. Dat klinkt goed voor de vakantieliefhebbers onder ons!

Prijsvechters

Grote prijsvechters, waaronder Kras, willen tegen nog grotere kortingen de overgebleven bedden inkopen. Als touroperators beginnen met een prijzenslag, kunnen de luchtvaartmaatschappijen niet achterblijven. Ook bij hen is de concurrentie moordend. Willen ze alle stoelen verkopen, dan zullen ook zij flink moeten dalen met de prijzen. Al dit gestunt onder touroperators en luchtvaartmaatschappijen, is enorm gunstig voor de klant.

Paar tientjes

Veel touroperators proberen hun klanten al in de kerstvakantie te verleiden met hoge vroegboekkortingen, reischeques en andere interessante voordelen. Er zijn mensen - vaak gezinnen - die hier ook daadwerkelijk op inhaken. Toch wachten de meesten evengoed nog met boeken, in de hoop dat prijzen nog meer zullen dalen. Ieder tientje dat je kunt besparen is er immers één.

Foto door: Anick01.reisreporter.nl en Vlinder.reisreporter.nl
Hoofdbeeld door: Anick01.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Voor $1 overnachten in Vegas

Rinkelende kassa’s, dikke auto’s en heel veel geld verkwisten. Voor iedereen die zin heeft in een ultieme gokervaring in Las Vegas, is het nu mogelijk om bij Sahara Hotel & Casino voor slechts $1 te overnachten.

0
Reisnieuws
Door: Veerle Maris
Je eigen butler voor € 90

Op vakantie rust je doorgaans goed uit. Maar wil je echt zeker weten dat je helemaal zorgeloos en ontspannen bent gedurende je vakantie? Boek dan een butler bij je hotelkamer.

1
Reisnieuws
Duurste reis ter wereld

Als je nu eens de hoofdprijs won in de loterij, wat voor geweldige reis zou je dan wel niet kunnen maken? Het Los Cabos Resort in Mexico geeft hier graag antwoord op. Voor een bedrag van zes miljoen euro krijg je daar luxe en entertainment zonder ...

0

Reacties van bezoekers Reageer

Annemieke50

Door: Annemieke50 • Geplaatst op

In elk geval heel goed nieuws, dus we wachten nog even met boeken, maar nog leuker is het omdat de foto van Anick is gebruikt, misschien moedigt dit aan tot het plaatsen van meer foto's! Ze gebruiken de site nu om veel op te zoeken, ook leuk natuurlijk!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.