Reisnieuws

VIDEO: Trein vs sneeuw

Gepubliceerd: 21 dec 2010
0

De NS heeft bijna altijd wel een reden om er een potje van te maken. Elk seizoen is er wel wat. Door de warmte zetten de sporen uit, blaadjes op de rails of een laagje sneeuw hier en daar. Kon het maar zoals in deze video, daar kan de NS nog wat van leren.

Sneeuw of geen sneeuw. Deze trein rijdt gewoon door.Kijk, zo kan het ook. Je eigen sneeuwshow vanaf het balkon.Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Marianne Hin
VIDEO: Panda valt toerist aan

Panda's lijken heel lief en knuffelig, echter schijn bedriegt. Deze panda vond het tijd worden voor een nieuwe outfit. Dat met pandaberen niet te spotten valt, ondervond ook deze toerist. Het is natuurlijk ook niet erg slim om met je rug tegen het...

1
Reisnieuws
VIDEO: Swingen op vliegveld

Dat ze in het zuiden van Europa van een feestje houden is allang bekend. Het personeel op de luchthaven van het Portugese Lissabon gaat net even een stapje verder, en swingt er op los op de werkvloer. So you think you can dance is er niks bij!

3
Reisnieuws
VIDEO: Vliegende hond mist gordel

Je hond ligt wel vaker in de auto op de achterbank zonder riem. Voor kleine afstanden, prima. Maar in het vliegtuig is niet zo handig...

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.