Reisnieuws

Nieuw reismiddel: Hotelicopter

Gepubliceerd: 08 dec 2010
0

Is het nou serieus of niet, is een legitieme vraag als je het woord ‘Hotelicopter’ hoort. Wij van Columbus vinden het een uitstekend idee: een vliegend hotel.

Als je van grote hoogtes houdt, is dit misschien wel je toekomstige vakantie onderkomen. Geweldig! Hoef je eindelijk niet meer met je knieën achter je oren opgevouwen in een vliegtuig richting je vakantie oord te vliegen!


Ontwerp

Ervaar de adrenaline die door je lijf giert, tijdens het opstijgen van de grootste helikopter ooit gemaakt. Deze Hotelicopter beschikt over achttien luxe suites. Iedereen heeft zijn luchthut en een eigen badkamer. Wat ook een leuke bijkomstigheid is: je mag zelfs je laptop gebruiken in de lucht. Wat wil je nu nog meer? Je beleeft werkelijk de beste vlucht ooit!


Eén april

We mogen nog even verder dromen. Dit vliegende hotel zal waarschijnlijk nooit de lucht in gaan. Het gaat hier namelijk om een stunt. De bedenkers van deze 1-aprilgrap wilden graag hun nieuwe zoekmachine voor de beste hotels promoten. Jammer, onze reporters zagen zich al liggen richting reportage.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Luc Bierman
Vanaf 2012 slapen in ruimtehotel

Hotelketens beconcurreren elkaar doorgaans met stuntprijzen. Eén hotel doet hier niet aan mee, maar bekijkt alles liever van een afstand.

0
Reisnieuws
Beste helikopter hotspots

Lopend, fietsend of per auto er zijn genoeg manieren om vanaf de grond de wereld te ontdekken. Wil je de aarde een keer van de andere kant bekijken dan is een helikopter een goede optie. Op die manier heb je een veel gevarieerder uitzicht. Columbu...

3
Reisnieuws
Videoglimp van hotel

Een foto of beschrijving op de website van een hotel kan wel eens misleidend zijn. Met mooie woorden of slimme belichting zijn sommige eigenaren in staat je beeld twee sterren op te krikken. De teleurstelling bij aankomst is hierdoor vaak groot. D...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.