Reisnieuws

TIP: Bac-Ha in Tropentheater

Gepubliceerd: 29 nov 2010
0

Een bijzonder concert van het Vietnamese top-ensemble Bac Ha Music Group op 3 december in het Amsterdamse Tropentheater. Op een eigentijdse manier laten de muzikanten de verscheidenheid zien van de verschillende muziekgenres die Vietnam rijk is.

Het Vietnamese top-ensemble Bac Ha Music Group brengt de prachtige muziek vol overgave en op haast perfectionistische wijze waardoor een bijzonder puur en zuiver geluid door het theater galmt. Je hoeft geen muziekkenner te zijn, om van Bac Ha Music Group te genieten.

Muzikanten

Het ensemble van twee vrouwen en drie mannen uit Hanoi speelt op traditionele Vietnamese muziekinstrumenten zoals de monochord, een 36-snarige zither en de xylofoon van de Central Highlands. Zij laten zien dat zij hun instrumenten volledig kennen en beheersen. Amsterdam is niet de eerste stad die ze aandoen. Ze hebben al over de hele wereld opgetreden; van Singapore en Polen tot de Verenigde Staten aan toe.

Columbus Actie

Een speciale aanbieding: 5 euro korting! Betaal nu maar € 12 in plaats van €17. kunt deze aanbieding telefonisch bestellen via 020 – 56 88 500 of aan de dagkassa van het Tropentheater o.v.v. Colombus Actie

Wanneer

Dit muziekspektakel is op vrijdag 3 december 2010 en begint om 20.30 uur in het Tropentheater in Amsterdam. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan snel het filmpje!Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Kaarten Columbus.Live te koop!

Op 8 januari a.s. vindt hét evenement van het jaar plaats: Columbus.Live! Dit jaar hebben we wel een heel speciaal programma in petto....

19
Reisnieuws
Door: Christa Klop
Fluitmagiër in Tropentheater

Laat je betoveren door muziek van de bamboefluitspeler uit Zuid-India. Donderdag 25 februari zal fluitmagiër Kudamaloor Janardanan een voorstelling geven in het Tropentheater in Amsterdam.

0
Reisnieuws
Losgaan op wereldmuziek

Bezoek aankomende week het Amsterdam Roots Festival! De elfde editie van het wereldmuziekfestival laat vanaf zaterdag de hoofdstad weer trillen op zijn grondvesten met een cocktail van internationale muziek- en dansstijlen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.