Reisnieuws

Ontwerp je eigen hotelkamer

Gepubliceerd: 26 nov 2010
0

Vind jij je hotelkamer ook altijd zo saai? Krijg je een allergie van de veren kussens? Dan zul je blij zijn met de nieuwe ontwikkeling, die geintroduceerd wordt door het Grace Hotel in Sydney: hotelkamers volledig in de smaak van de gast. Zo voel je je extra thuis tijdens je reis.

Wanneer je een van de speciale kamers boekt, kun je aangeven of je er voor zaken of voor vakantie wilt logeren, wat je favoriete kleur is en of je een veren- of synthetisch kussen prefereert. Als je aankomt en je wilt liever een bank dan de stoelen die in je lounge staan, worden deze omgewisseld met de meubels uit een andere kamer, om de inrichting zo persoonlijk mogelijk te maken. Je kunt zelfs kiezen welk merk shampoo je wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit een kamer voor stelletjes, een zakelijke kamer en een kamer voor mensen die lang willen blijven, met een grote kledingkast.


Waarom een persoonlijke kamer?

De reden van de aanpasbare kamers is volgens Business Development manager Christian Lackner dat veel hotelgasten het beu zijn als een soort nummer behandeld te worden. Als ze zo op hun wenken bediend worden, wordt het persoonlijker. Je logeert in een gepersonaliseerde kamer vanaf € 290 per nacht. Dit is twee keer zo duur als een standaard kamer. Maar dan heb je ook wat. In een hotel van dezelfde keten in Kuala Lumpur is de custom made kamer in elk geval erg populair.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Frijke Broos
Zweven in magisch designhotel

Hotels bieden tegen elkaar op met de meest gekke concepten om gasten te trekken. Het Seven Hotel in Parijs is een nieuw voorbeeld hiervan. In dit designhotel is zweven geen magie, maar werkelijkheid.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.