Reisnieuws

Top-10 Duurste bestemmingen

Gepubliceerd: 04 jan 2011
0

Reizen is leuk, maar de kosten kunnen toch hoog oplopen. Vooral de kosten voor je verblijf zijn de grootste portemonneehaters. Columbus geeft je een overzicht van de duurste bestemmingen om te verblijven van het afgelopen halfjaar.
Hotel Price Index
Boekingssite Hotels.com publiceert elk half jaar de Hotel Price Index (HPI). Op basis van boekingen op hun site kunnen ze in de HPI weergeven wat de duurste bestemmingen zijn van het (half)jaar. Ons eigen Amsterdam stond overigens op de 25e plek met een gemiddelde prijs van € 123 per nacht.

10. Moskou

Met een welgetelde gemiddelde prijs van € 146 per nacht staat mag Moskou zich een dure stad noemen. Als je voor het eerst in de stad komt, dan zie je voornamelijk brede straten met blokken als gebouwen. Toch heeft de stad twee gezichten. De donkere gebouwen doen je denken aan de Sovjet en het communistische verleden van het land. Dat verleden zou je bijna vergeten door de vele westerse neonlichtreclames. Maar ook de rijke geschiedenis daarvoor vind je terug in de kleurige gebouwen als het Kremlin en de Pokrovkathedraal.
Foto door: Yuri.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Marianne Hin
Dé bestemmingen van 2011

Tijdens de kerstdagen worden vaak de nieuwe vakantieplannen besproken voor het komende jaar. Het wordt dus hoog tijd dat de topbestemmingen voor 2011 bekend worden gemaakt.

3
Reisnieuws
Door: Christa Klop
Special: Top 10 Stadsbeelden

In maart was het maandthema voor de Reisreporters: Stadsbeelden. We hadden keuze uit vele mooie foto's van stadsbeelden, bij deze een top 10!

12
Reisnieuws
Top-10 gevaarlijkste landen

Als reiziger zoek je graag de wereld buiten de gebaande paden op en breng je het liefst een bezoek aan een land waar weinig toeristen komen. Denk bij deze landen echter twee keer na of het de moeite waard is.

6

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.