Reisnieuws

Kaarten Columbus.Live te koop!

Gepubliceerd: 22 okt 2010
19

Op 8 januari a.s. vindt hét evenement van het jaar plaats: Columbus.Live! Dit jaar hebben we wel een heel speciaal programma in petto....

Op 8 januari 2011 zal het volgende grote Columbus.Live evenement (voorheen: Reisreporter.Live) plaatsvinden, hét event voor reisverslaafden! Niet alleen kun je in het prachtige Tropentheater in Amsterdam kennis maken met de redactie van Columbus, andere Columbus fans en leden van de Reisreporter community, maar er is nog veel meer om je vingers bij af te likken...

Wat kun je verwachten?


Presentatie 1: door Ton van der Lee, journalist, reisschrijver, documentairemaker, toekomstig Columbus columnist én Reisreporter Jurylid voor 2010. Je kunt Ton gerust een professioneel reiziger noemen: jarenlang zwierf hij door de woestijn van Namibie, bouwde hij een kasteel in Mali en maakte hij een pelgrimstocht naar het mystieke Songhaivolk. Ton heeft naast meerdere documentaires ook acht boeken gepubliceerd.


Presentatie 2: door vermaard natuurfotograaf Jan Vermeer. Vermeer werkt al ruim 15 jaar als professioneel fotograaf voor verschillende tijdschriften en heeft vele prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, waaronder een prijs in de competitie 'BBC Photographer of the Year 2009'. Daarnaast geeft hij fotografieworkshops en heeft hij een breed scala aan boeken, kalenders, agenda's en posters gepubliceerd. En: Jan Vermeer zal deelnemen aan de jury voor de Reisreporter van het Jaar 2011!

Bekendmaking Reisreporter van het Jaar: Een jaar lang streden de leden van de community om de titel 'Reisreporter van het Jaar 2010'. Een professionele jury, bestaande uit Columbus hoofdredacteur Louise ten Have, fotograaf Tom van der Leij professioneel reiziger Ton van der Lee en presentatrice Lauren Verster kiezen uit de Top-100 de Reisreporter van het Jaar 2010, die voor Columbus op reportage naar Ladakh, India mag. Benieuwd wie het wordt? De winnaar wordt bij een speciale uitreiking onthuld!


Reisverslaafden opgelet!

De zusters staan aan de deur klaar, niet alleen je kaartje controleren, maar ook om jouw mate van Dromomanie te meten. Denk jij dat jij de meest reiszieke persoon bent die onze globe bewandelt? Bewijs het ons! Volgestempelde paspoorten, afgetrapte bergschoenen, versleten rugzakken... Laat je creativiteit de vrije loop. Voor de grootste Dromomaniac hebben we een mooie prijs.

Datum en tijd:
8 januari 2011, 12.00 - 18.00 uur

Locatie:
Tropentheater, Mauritskade 62, Amsterdam. Bereikbaarheid

Let op! Er zijn slechts beperkt kaarten beschikbaar voor dit evenement, dus wees er snel bij.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en OP = OP.Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Zo wordt je foto gepubliceerd

In iedere editie van Columbus staat een aantal 'Hier Wil Je Naartoe'-pagina's, met de mooiste bestemmingen om bij weg te dromen. Vanaf editie 23 (juni 2010) maak je iedere editie kans om met jouw foto als spread in het blad te verschijnen!

13
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Reisreporter.LIVE in beeld

Zaterdag 9 januari was het dan zover: ruim 160 Reisreporters trotseerden het slechte weer voor het allereerste REISREPORTER.LIVE event van 2010 in Utrecht.

4

Reacties van bezoekers Reageer

nienkekrook

Door: nienkekrook • Geplaatst op

Ik heb net een kaartje gekocht en zal er ook voor de 1e keer bij zijn! Lijkt me leuk andere reisreporters te ontmoeten!

Fransvdg

Door: Fransvdg • Geplaatst op

Ja hoor ik kom weer, ik heb al een kaartje besteld! Leuk dat jullie Ton van der Lee hebben kunnen strikken! Ik ben in Solitaire geweest (Namibië). Daar heeft hij ook een geweldig boek over geschreven.

Hermine

Door: Hermine • Geplaatst op

Ik heb zojuist ook kaartjes gekocht! Ik neem mijn man Jos mee. Ik heb ontzettend veel zin om iedereen in 't echie te zien. Tot 8 januari 2011.

ejfovermaat

Door: ejfovermaat • Geplaatst op

Hallo Vellah. Ik zit op dit moment in Bhutan en de computers zijn hier erg traag.
Zou het mogelijk zijn dat je voor mij een kaart reserveerd ?
Zodra ik terug ben , 22 November, dan zal ik het via de shop regelen.
Dit gaat me nu hier niet lukken.
Vorige keer ook al niet van de partij kunnen zijn, dus deze keer wil ik graag komen !

Yves

Door: Yves • Geplaatst op

Ik zal er voor de eerste keer bij zijn en ben erg benieuwd!! Ik neem mijn vriend en vaste reismaatje, Frank, mee.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.