Reisnieuws

Languit knuffelend vliegen

Gepubliceerd: 11 okt 2010
0

Een lange vliegreis is meestal niet het hoogtepunt van de vakantie. Slapen is moeilijk op de kleine stoeltjes in de economy class, waardoor een dikke jetlag vaak niet uitblijft. Gelukkig is er nu de 'Cuddle Class''.

De 'Cuddle Class', ook wel 'Sky Couch' genoemd, houdt in dat je drie stoelen naast elkaar kunt uitklappen tot een soort bed. Wanneer je met z'n tweeën reist, kun je voor de halve prijs de derde stoel erbij kopen, zodat je alle ruimte hebt. Zo kunnen stelletjes of zelfs families languit naast elkaar liggen.

Cuddle Class

De Cuddle Class, zoals de stoel/bedden al liefkozend genoemd worden, is getipt om dé nieuwe ontwikkeling in de luchtvaart te worden. Vanaf november gaan de eerste vluchten met deze bedden de lucht in met Air New Zealand tussen Auckland en Los Angeles. Zo kun je overdag zitten als in de Economy Class, maar gestrekt slapen zoals in de Business Class.

Hoofdbeeld door: Overoll.com

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Languit slapen in vliegtuig

Wie geen zin heeft om als een sardientje in blik te vliegen, maar geen geld heeft voor een stoel in business class, kan vanaf november terecht bij Air New Zealand. De luchtvaartmaatschappij biedt als eerste ter wereld ligbedden aan in economy class.

2
Reisnieuws
Top vijf bijzondere slaapplekken

Als reisredactie kom je de meest bizarre slaapplekken tegen. Niets hotel of camping, nee, slapen in een onderwatercapsule of bovenop een havenkraan! We geven je een top 5 van de meest vreemde accommodaties. (Prijzen per tweepersoonskamer per nacht)

1
Reisnieuws
Binnenkort achteruit vliegen

Wilt u aan het raam zitten, vooruit of achteruit? Dat is een vraag die je binnenkort kunt verwachten als je met het vliegtuig reist. Tien vliegtuigmaatschappijen denken erover na om de helft van de economyclass stoelen om te draaien. Op deze manie...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.