Reisnieuws

Top 10 Wereldvreemd voedsel

Gepubliceerd: 28 sep 2010
2

Hondenkoppen, taart van zeehondenflippers, cavia's, rottende haaien... Lekkernijen in de ogen van de locals, voor ons hoogstwaarschijnlijk een verschrikking en ware nachtmerrie! Er wordt een hoop vreemd voedsel gegeten in onze wereld. Columbus zet de vreemdste gerechten voor je op een rij.Tijdens het reizen kom je vaak voedsel tegen wat wel erg vreemd is. Soms durf je het aan om het te proeven en soms ga je al bijna over je nek als je er naar kijkt! Aanschouw en verbaas je over deze wereldvreemde gerechten. Hopelijk heb je een sterke maag!


Salamander
Salamanders worden veelal gegeten in Aziatische landen. Ze worden meestal als een soort sateetje geserveerd. Het wordt gezien als een ware delicatesse en wordt veel gebruikt in traditionele medicijnen. Dit geldt vooral voor de reuzensalamander. Per kilo vlees ontvangt de jager $ 100.


Foto door: Reismoeke.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Top-10 Portretten

Niets is sprekender voor een cultuur dan de mensen die er wonen. Van gerimpelde oude vrouwtjes tot grinnikende kinderen: in augustus konden de Reisreporters hun mooiste portrettenfoto's uploaden. Het resultaat was een website vol met prachtige gez...

10
Reisnieuws
5 Romantische bestemmingen

Waar breng je een romantische dag het beste door? Columbus zet vijf romantische bestemmingen op een rij. Bezoek het besneeuwde Finland of spring in de turkooizen zee van Tanzania.

1

Reacties van bezoekers Reageer

bartf

Door: bartf • Geplaatst op

$100,- per kilo kan ik me bijna niet voorstellen tenzij het beest illegaal gevangen wordt. Gezien de verkrijgbaarheid op markten zal dat wel niet het geval zijn. De smaak zal wel een kruising zijn tussen kikkerbillen en slang. Een beetje kipachtig met iets meer bite en helaas ook meer zachte botjes. Als het lekker en niet bedreigd is, waarom niet eten?

arts

Door: arts • Geplaatst op

Maar hoe smaakt het? Als iets goed smaakt en gezond voor je is, dan maakt het mij niet uit dat het van een in Nederland niet in het wild voorkomend dier komt.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.