Reisnieuws

'Tatoeage' voor je kinderen

Gepubliceerd: 24 sep 2010
0

Er is een breed scala aan high-tech producten om je kinderen bij je in de buurt te houden; van een GPS-systeem tot een draadloze ontvanger die piept als je te ver bij je kind vandaan bent. Maar het kan veel simpeler. Je hebt er geen batterijen voor nodig en je hoeft geen ellenlange gebruiksaanwijzing door te lezen. Nee, maak het jezelf makkelijk: geef je kind een tatoeage.

SafetyTats is natuurlijk geen echte tatoeage. Het is slechts een sticker met relevante informatie die je op de arm van je kind kunt plakken. Heb je een nieuwsgierig kind die graag de wereld gaat verkennen en ben je die af en toe kwijt? Dan is deze sticker misschien een uitkomst.

Assortiment

De stickers kunnen van tevoren al worden voorzien van de nodige informatie. Deze worden dan voor verzending op de stickers bedrukt, zodat het er niet af kan wassen. Je kunt ook blanco stickers bestellen en zelf de belangrijke informatie erop schrijven. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind, een telefoonnummer, maar ook of hij allergieën heeft.
SafetyTats heeft een uitgebreid assortiment aan stickers. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs maken en daarmee een persoonlijk ontwerp samenstellen. Ook kun je kiezen voor een enkele of meerdere regels tekst op je sticker. Mocht je de deze tatoeage zelf willen bestellen, kijk dan op Safetytat.com.


Anoniem alternatief

Wil je liever niet je telefoonnummer zichtbaar hebben? Dan is de tatoeage niet zo handig, maar is de redDog KidSOS een goed alternatief. Op dit bandje staat het telefoonnummer van de redDog centrale, die de vinder van je kind met jou doorverbindt. Jij blijft dus anoniem.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Tips voor reizen met kinderen

Reizen met kinderen is leuk, maar kan ook een hoop stress met zich meebrengen. Hier volgen een aantal tips voor vliegen met kinderen.

0
Reisnieuws
Anti-spijbel controles Schiphol

Tachtig leerplichtambtenaren zullen de komende weken Schiphol afspeuren naar zogenaamde 'zomerspijbelaars' die op het punt staan het vliegtuig in de stappen om lekker vroeg op vakantie te gaan.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.