Reisnieuws

Stapelbedden in economy-class

Gepubliceerd: 10 aug 2007 2
Luchtvaartmaatschappij Lufthansa overweegt om ook in economy class op lange afstandvluchten bedden aan te bieden in plaats van de oncomfortabele zetels. Als de stapelbedden er ook echt komen, gaat het om een primeur, aldus The Wall Street Journal.
Lufthansa start met een onderzoek om de interesse van passagiers te peilen. Er bestaan momenteel alleen bedden in de business class. Dat mensen in de economy class genoegen moeten nemen met licht verstelbare stoelen wijten andere maatschappijen aan het gebrek aan ruimte. Bedden introduceren betekent een veel kleiner aantal passagiers dat per vlucht vervoerd kan worden. Lufthansa denkt dit probleem op te kunnen lossen door stapelbedden van drie hoog te introduceren. Op die manier zouden evenveel passagiers vervoerd kunnen worden. Als het plan doorgaat, zal het benedendek van de nieuwe Airbus A380 met de stapelbedden gevuld worden. Bron: Travel.blog.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

2 reactie(s) bij "Stapelbedden in economy-class"

  • profile image comment

    Lijkt me heerlijk! Het zou dan mijn favoriete maatschappij worden denk ik. Ik hoop dat ze dan wel vanaf Schiphol vertrekken.

    Door Cin • geplaatst op 2015-02-26 14:08:33
  • profile image comment

    Heerlijk !!! Lijkt me heel goed plan. Ik heb al vaak gedacht tijdens een lange vlucht....kon ik maar even liggen slapen ! Want in zo'n krappe vliegtuigstoel kan ik niet echt slapen ! Ik ben voor !

    Door trijntje1 • geplaatst op 2007-10-31 15:56:55

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...