Reisnieuws

Top-10 Beste shopsteden

Gepubliceerd: 21 sep 2010
0

Shoppen! Wie houdt er niet van? Het liefst combineer je je ontembare winkelwoede met een vleugje cultuur en reis je naar een stad met een shocking hoog shopgehalte. Columbus geeft je de top tien van de beste shopsteden!

Als een ware jager loop je instinctief een winkel in. Het SALE-bord roept, je weet dat je het wilt. Niks komt meer tussen jou en de laatste must have van dit seizoen. Winkelen kun je natuurlijk overal, maar soms heb je net even die break nodig en knijp je er tussen uit naar een van deze steden. Vergeet niet een extra grote koffer te pakken!

1. St. Barths

Blauwe zeëen, parelwitte stranden en... het shopwalhalla van de Caribbean. Met dank aan tax-free winkelen is het eiland St. Barths een onverwachte favoriete shopspot. Voor de luxe boetiekjes ga je naar de hoofdstad van het eiland, Gustavia. Aan het strand bij de baai van St. Jean zijn minder toeristen te vinden en kom je wat kleinere winkeltjes tegen. Vaak zitten er ook leuke winkels in de hotels op het eiland.


[i]Foto St. Barths door: [url="http://www.flickr.com/photos/didierbeck/2756942449/" target="_blank"]Didierbeck.flickr.com[/i][/url]


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
5 Romantische bestemmingen

Waar breng je een romantische dag het beste door? Columbus zet vijf romantische bestemmingen op een rij. Bezoek het besneeuwde Finland of spring in de turkooizen zee van Tanzania.

1
Reisnieuws
10 hoteltips voor goed verblijf

Een verblijf in een hotel hoort zorgeloos te zijn. Gewoon lekker genieten van je welverdiende vakantie. Om het je ervaring nog aangenamer te maken heeft de Columbusredactie tien hoteltips verzameld. Een prettig verblijf toegewenst!

1
Reisnieuws
Door: Frijke Broos
Top-10: Mooiste vergezichten

In juni vroeg Columbus de Reisreporters hun mooiste landschapsfoto te uploaden. Aan het verzoek werd massaal gehoor gegeven: ruim 1100 beelden werden geplaatst. De redactie selecteerde de tien mooiste vergezichten wereldwijd: plekken die je absolu...

6

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.