Reisnieuws

Bizar reisproduct: slaapmasker

Gepubliceerd: 03 sep 2010
3

Iedereen heeft er wel eens last van: niet kunnen slapen in het vliegtuig. Vanaf nu is daar een perfecte oplossing voor: de Snazzy Napper. Een ideale manier om tot rust te kunnen komen, als je het tenminste niet erg vindt om er lichtelijk idioot uit te zien...

De Snazzy Napper is het nieuwste, maar misschien ook het meest bizarre reisproduct ooit. Het lijkt op een soort 'burqa', maar dan om in te slapen. De Snazzy Napper is een oogmasker, evenals een deken in één. Het biedt je als reiziger de nodige privacy: nu kun je in het openbaar slapen, zonder dat een medepassagier je kan bekijken. Vooral handig als je veel kwijlt tijdens het slapen of graag je gehemelte laat zien.

Ontwerpster

Ontwerpster Margaret Wilson bedacht dit reisproduct, nadat zij tijdens een vlucht naar Londen niet goed kon slapen. Zij gebruikte haar jas als deken en oogmasker tegen het felle licht. Dit moest anders kunnen, bedacht ze en de Snazzy Napper was geboren. Het dekentje weegt bijna niets en is heel compact, dus gemakkelijk mee te nemen in je handbagage.

Reacties van andere passagiers

De reacties van verschillende passagiers lopen enorm uiteen. De één vindt het een geweldige uitvinding - 'Vooral die met de schaapjes!'. De ander vindt de Snazzy Napper het meest belachelijke reisproduct ooit. Tijd om dus zelf te oordelen! Mocht je overtuigd zijn, kun je je eigen dekentje bestellen via Snazzynapper.com.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Nieuw: de zelfwegende koffer

Je hebt vast ook wel eens moeilijk staan doen met een weegschaal en je koffer. Of, nog erger: je bent er waarschijnlijk ook wel eens bij de check-in achtergekomen dat je koffer een paar kilo te zwaar was. Redding is nabij: de zelfwegende koffer.

3

Reacties van bezoekers Reageer

Travelbug

Door: Travelbug • Geplaatst op

Stelt het boerka-verbod opeens in een heel ander daglicht...

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Vind het een bizar slabbetje.

travelster

Door: travelster • Geplaatst op

Ik laat het aan mijn neus voorbij gaan, het ziet er werkelijk niet uit!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.