Reisnieuws

VIDEO: Bezoek de Titanic

Gepubliceerd: 04 sep 2010
1

Het is misschien wel een van de meest beroemde objecten uit de geschiedenis: de Titanic. Aangezien het op de bodem van de zeebodem ligt, kon het schip moeilijk een toeristentrekker worden. Er is nu een oplossing gevonden om de kijkgrage toeristen toch een blik te laten werpen. We presenteren u: de Titanic vitueel!

Onderzoekers zijn deze zomer begonnen het wrak, dat pas in 1985 teruggevonden werd, te filmen. Het doel hiervan is om het schip in kaart te brengen. Zo kan iedereen boven water in de toekomst de gehele Titanic bewonderen. Voor de wetenschap is het uiteraard ook interessant om te zien hoe het in april 1912 gezonken schip eraan toe is.Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Jussi Megens
VIDEO: Dubieuze reisprestaties

Andere landen houden er andere gebruiken op na. Titanic Awards wist de meest bizarre reisvideo's te verzamelen. Zo wordt je bagage dus echt behandeld. Deze drukte is heel normaal in de Japanse treinen en lekker zwemmen in het golfslagbad op een h...

2
Reisnieuws
Herdenkingsreis Titanic

In 2012 is het honderd jaar geleden dat de Titanic is gezonken. Om dit te herdenken organiseert de Britse reisorganisatie Miles Morgan Travel een cruise dat dezelfde route aflegt als de originele in 1912.

0

Reacties van bezoekers Reageer

mera

Door: mera • Geplaatst op

Wanneer je echt interesse hebt in de Titanic en haar geschiedenis, dan is een bezoek aan Halifax een must. Hier is het kerkhof waar de overledenen indertijd zijn begraven. Indrukwekkend.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.