Reisnieuws

VIDEO: Raaf lift mee op vliegtuigje

Gepubliceerd: 21 aug 2010
0

Deze luie vogel heeft genoeg van vliegen. Even lekker op de vleugel van dit speelgoedvliegtuigje zitten wil het beest wel. Of het hem lukt?

Dat raven liever lui dan moe zijn zagen we al hier. Ook dit filmpje bevestigt deze vogels nogal gemakzuchtige beesten zijn. Kijk hoe hij telkens weer probeert een plekje op het speelgoedvliegtuigje te bemachtigen. Kom op, je kunt het!

<a href="http://video.nl.msn.com/?mkt=nl-nl&from=&vid=a0715866-e3df-4803-8acf-1fc6bb9fd30f&from=nl-nl&fg=dest" target="_new" title="Raven vs RC Plane">Video: Raven vs RC Plane</a>

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Frijke Broos
VIDEO: Opgewonden paard

Een paard heeft ook zo zijn behoeften en soms moet hij die op onverwachte momenten bevredigen. Zelfs het feit dat er een berijdster boven op hem en op de merrie van zijn keuze zit kan hem dan niet tegenhouden.

0
Reisnieuws
VIDEO: Liever lui dan moe

Zijn neus doet denken aan een varkentje, het kopje een koala en zijn klauwen aan een gordeldier. Deze dieren lijken alle tijd van de wereld te hebben. Waarom iets snel doen als het ook langzaam gaat?

5
Reisnieuws
VIDEO: Kung Fu Beer

Wat Kung Fu Panda in de animatiefilm kan, doet deze beer in het echt. Hij vermaakt zich prima met een bamboe stok en weet zijn publiek te boeien met Kung Fu. Hoe hij dat doet zie je in het volgende filmpje.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.