Reisnieuws

Duurste koffer komt uit Nederland

Gepubliceerd: 14 aug 2010
0

Werelds allerduurste koffers worden niet in modesteden Parijs of Milaan ontworpen, maar in Noordwijkerhout. Dat is nog eens andere koek.

Hoewel de enigszins simpele naam van het bedrijf anderszou doen vermoeden, worden bij HENK de meest exclusieve koffers gemaakt. De 'Travelfriends' - zoals ze op de website worden genoemd - kunnen naar eigen wens worden ontworpen. Kies jij voor Australisch krokodillenleer, Italiaans kalfsleer, zacht paardenhaar of ebbenhout uit Madagaskar?

Niet voor iedereen

De koffer heeft wieltjes en een beveiligingssysteem die dieven die de inhoud van de tas willen jatten, moet tegenhouden om het open te breken. Bovendien kan het mee als handbagage in het vliegtuig.
De koffers zijn echter niet voor iedereen. Volgens de website van het bedrijf zijn ze alleen voor de 'bovenlaag van de bevolking'. Dat is ook wel te merken aan het prijskaartje wat aan de luxueuze koffers hangt. De prijzen zijn namelijk vanaf € 25.000. Ja, vanaf ja. Voor de meeste mensen betekent dat dus: nog even sparen!Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.


deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Nieuw: de zelfwegende koffer

Je hebt vast ook wel eens moeilijk staan doen met een weegschaal en je koffer. Of, nog erger: je bent er waarschijnlijk ook wel eens bij de check-in achtergekomen dat je koffer een paar kilo te zwaar was. Redding is nabij: de zelfwegende koffer.

3
Reisnieuws
Door: Veerle Maris
Je eigen butler voor € 90

Op vakantie rust je doorgaans goed uit. Maar wil je echt zeker weten dat je helemaal zorgeloos en ontspannen bent gedurende je vakantie? Boek dan een butler bij je hotelkamer.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.