Reisnieuws

Top-10 Kleinste hotelkamers

Gepubliceerd: 01 sep 2010
0

Je kent het wel: je boekt online een hotelkamer en bij binnenkomst schrik je je kapot: wat is het klein! Op de foto op de website zag het er toch een stuk ruimer uit. Rustig maar, want het kan veel kleiner. Bekijk de volgende piepkleine tien hotelkamertjes en minuscule hotels maar eens.1. Tukken in een betonnen buis

Op het eerste gezicht lijken deze betonnen buizen niet eens op een hotel. Toch kun je deze opmerkelijke kleine kamertjes voor een nachtje boeken.

Geen mini-bar

Het Parkhotel ligt midden in een park in het Oostenrijkste plaatsje Ottensheim. De buizen, die slechts een diameter van twee meter hebben, zijn wel van alle gemakken voorzien. Er liggen wollen dekens, een slaapzak en er is zelfs elektriciteit aanwezig: toch wel handig in de donkere buis. Het enige nadeel van deze hotelkamer is dat er geen minibar aanwezig is.

Unieke ervaring

Wil jij kunnen zeggen dat je in een betonnen (riool)buis hebt geslapen? Reserveer dan deze bijzondere slaapplek via de website van het Parkhotel. De kosten? Een nachtje kost je zoveel als je kunt missen, aldus het hotel.

Foto's door: Foam.flickr.com

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
De 10 grootste hotelirritaties

Hoe meer je reist, hoe meer verschil je ziet in de wijze waarop hotels worden gerund. Hoe duur een hotel is, maakt niet het verschil. Het is de bezieling van de eigenaar en de wil om het de gast naar de zin te maken dat het verschil maakt. Sommige...

16
Reisnieuws
Top vijf bijzondere slaapplekken

Als reisredactie kom je de meest bizarre slaapplekken tegen. Niets hotel of camping, nee, slapen in een onderwatercapsule of bovenop een havenkraan! We geven je een top 5 van de meest vreemde accommodaties. (Prijzen per tweepersoonskamer per nacht)

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.