Reisnieuws

VIDEO: Kung Fu Beer

Gepubliceerd: 30 jul 2010
1

Wat Kung Fu Panda in de animatiefilm kan, doet deze beer in het echt. Hij vermaakt zich prima met een bamboe stok en weet zijn publiek te boeien met Kung Fu. Hoe hij dat doet zie je in het volgende filmpje.Het filmpje heeft zich in de afgelopen jaren met een razend tempo over internet verspreid. Op het wereldwijde web is een heftige discussie ontstaan of het hier gaat om een echt kunstje of een videobewerking. Om die reden heeft de dierentuin in Hiroshima Japan, waar deze Aziatische zwarte beer woont, een onbewerkte video met origineel geluid op Youtube gezet. De verzorgers stellen dat de beer genaamd Claude acht jaar geleden werd ontdekt en dat zij hem hebben aangemoedigd om de kunstjes te blijven doen.
Hieronder de zogezegd onbewerkte video.Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
VIDEO: Fluitende Orang Oetan

Fluiten is niet direct een bezigheid die je associeert met mensapen. Ujan de orang oetan trekt dan ook veel bezoekers naar de dierentuin in het Duitse Heidelberg. Waarschijnlijk heeft hij een bezoeker horen fluiten en is dit gaan imiteren.

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
VIDEO: Schaatsende ijsberen

Terwijl wij alweer genieten van het mooie weer, houden ijsberen in de poolgebieden nog een laatste Elfstedentocht op een wat eigenzinnige manier.

0
Reisnieuws
VIDEO: Panda niest

Wij wensen elkaar 'gezondheid' toe als we vervallen in een niesbui, maar panda's moeten op een andere manier reageren. Let op de verrassende reactie van deze moederpanda op de nies van haar zuigeling.

4

Reacties van bezoekers Reageer

michael1977

Door: michael1977 • Geplaatst op

Een beer hoort niet te dansen of kunstjes te doen. De verzorgers hebben deze beer 'aangemoedigd' om de kunstjes te blijven doen. In landen als Marokko en Pakistan worden beren ook 'aangemoedigd' om dit te doen. Als wij met zijn allen hier van kunnen genieten en dit leuk vinden, dan zullen de dansende- en circus beren nooit verdwijnen. Ik vind deze video dus zeker niet een plaats op de Columbus site waard! In ieder geval niet op de manier zoals het nu is gepubliceerd.

Oproep aan Columbus om dus niet aan dit soort 'volksvermaak' mee te doen!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.