Reisnieuws

Slaap op Great Barrier Reef

Gepubliceerd: 05 aug 2010 0
Stel je voor dat je wakker word op een plek waar je omringd bent door hemelsblauw water, met prachtige kleurrijke visjes. Met de Reefsleep Experience kun je op een wel heel speciale manier genieten van het grootste koraalrif ter wereld.

De meeste mensen die het Great Barrier Reef bezoeken, maken een dagtour met een boot. Aan het einde van de middag vertrekt het schip weer terug naar het vaste land. Maar als je benieuwd bent hoe het koraal er 's nachts uitziet, dan kun je nu een nachtje verblijven op het drijvende Great Barrier Reef hotel en genieten van de zonsondergang én zonsopgang midden op dit prachtige stukje natuurschoon.

 SnorkelenOp het drijvend platform kunnen gasten voor € 317 een nachtje op het koraalrif ervaren. Bij de overnachting is diner, lunch en ontbijt inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid om te snorkelen zodat je al de verschillende vissen en het koraal nog beter kunt bewonderen. Het drijvende hotel heeft tevens een speciale ruimte onder water waar gasten die niet dol zijn op zwemmen het onderzeeleven van dichtbij kunnen bekijken.

 Eco-regelsMocht jij een nachtje op het koraalrif door willen brengen, houdt je dan wel aan de ecoregels: raak geen koraal aan, ga niet op het koraal staan en neem geen koraal mee als souvenir. En tot slot erg belangrijk: geniet van deze onderwater sprookjeswereld!  
Foto hoofdbeeld: Sgtravel.reisreporter.nl

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of schrijf je nu in voor de Columbus nieuwsbrief.

 


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...