Reisnieuws

Per tank door Londen

Gepubliceerd: 26 jul 2007 0
Voor de superstoere man (of vrouw) die warm wordt van de Hummer of soortgelijke rijdende reuzen: het is nu mogelijk een witte tank te huren in Londen.
Voor een ware patserdag in of rond Londen kun je voor een bedrag van tussen de twaalfhonderd en drieduizend euro een tank bij tanklimo huren. Deze wordt dan netjes bij je afgeleverd. Naast de kleuren wit en legergroen is de tank ook verkrijgbaar in felroze. De witte tank is nog niet volledig af: er komt nog een jacuzzi in. Verder is de tank al voorzien van neonverlichting, een dvd speler, getint glas en een champagnebar.
De tanklimo’s worden ook voor allerlei evenementen gebruikt zoals acties van Amnesty International, Gumball Rally 3000 of voor bruiloften.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...