Reisnieuws

Vind je koffer vol met coke

Gepubliceerd: 26 jul 2010
0

Het zal iedereen die op zijn bagage staat te wachten wel eens zijn opgevallen. Veel mensen hebben moeite om hun koffer te vinden tussen de vele die er op lijken. Maak daar dan nu een einde aan met deze originele kofferstickers.

Wie deze stickers op zijn koffer plakt moet niet bang zijn voor boze reacties van het luchthavenpersoneel. Erg blij zullen ze namelijk niet worden van een koffer vol dollars, cocaïne of een ontvoerde vrouw. Hoewel je ze met een koffer vol seksspeeltjes waarschijnlijk wél een leuke dag bezorgt. Echte stickers voor de reiziger met lef dus.

The Cheecky

Voor $15 (ongeveer € 11,50) koop je de koffersticker naar keuze bij The Cheeky. Ze passen helaas alleen op een koffer van veertig centimeter bij dertig centimeter.
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Nieuw: de zelfwegende koffer

Je hebt vast ook wel eens moeilijk staan doen met een weegschaal en je koffer. Of, nog erger: je bent er waarschijnlijk ook wel eens bij de check-in achtergekomen dat je koffer een paar kilo te zwaar was. Redding is nabij: de zelfwegende koffer.

3
Reisnieuws
2009: 25 miljoen verloren koffers

Het is een ramp voor iedere reiziger. Na een urenlange reis met het vliegtuig wil je snel naar je eindbestemming, maar dan...Je koffer is kwijt!

0
Reisnieuws
Hond ontdekt in bagage

De douane op het vliegveld in Dublin deed wel een hele bijzondere ontdekking. Op de scanner zagen ze op een levende chihuahua in de handbagage verstopt.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.