Reisnieuws

Sta niet bloot bij de bodyscan

Gepubliceerd: 25 jul 2010
1

Een Amerikaans bedrijf heeft de oplossing voor het beschermen van je intieme delen tijdens een bodyscan op het vliegveld. Plak er gewoon een sticker op!


Privacy please

Stickers op je borsten alleen voor strippers? Dacht het niet! Het Amerikaanse bedrijf Flting Pasties heeft speciale plakkers ontworpen die op de intieme delen kunnen worden geplakt. Op deze manier kan de privacy van de reizigers met de komst van de full bodyscan worden beschermd, aldus de ontwerpers. Volgens het bedrijf zijn de rubberen schijven erg gebruiksvriendelijk: je schuift ze zo in je beha of in je onderbroek voordat je wordt gescand.

Kritiek

Niet iedereen is zo optimistisch over deze nieuwe lichaamsbescherming. Veel sceptici stellen dat de vliegveldmedewerkers die de scans maken met of zonder stickers even weinig zien. Het scanapparaat laat immers alleen de contouren van een persoon zien.

Bestellen

Wil jij de douane verrassen met een originele sticker? Voor zo’n € 15 zijn de stickers te bestellen bij Flyingpasties. Er is o.a. keuze uit de teksten ‘Only my wife/husband sees me naked’, ‘private’ of een eigen ontwerp.

Bekijk het 'verkooppraatje'Columbus is benieuwd of jij bij je volgende vlucht stickers gaat plakken? Laat het ons hieronder weten!Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Veerle Maris
Paus vindt bodyscan te naakt

Na de vele kritiek die er op de bodyscan is geweest, laat ook de paus zich uit over dit nieuwe veiligheidsapparaat.

0
Reisnieuws
Pas op: loslopend naakt!

Na het succes van naaktstranden, nudistencampings en het naakt sporten, is er nu een nieuwe mogelijkheid om jezelf in volle glorie aan lotgenoten en andere geïnteresseerden te tonen.

2
Reisnieuws
VIDEO: Naakt schrikt Kiwi's af

Het nieuwe uniform van Air New Zealand maakt de gemoederen flink los. Het personeel van de vliegtuigmaatschappij gaat in een nieuwe tv-commercial niet gekleed in reguliere kleding maar zijn hun lichamen bedekt met bodypaint. Veel passagiers vinden...

1

Reacties van bezoekers Reageer

bartf

Door: bartf • Geplaatst op

Wat een klinklare onzin. Wat denk je dat men doet als ze dit soort dingen zien? Zou iemand er iets te verbergen hebben? Misschien toch maar even preventief fouilleren dan.

Inmiddels al veel herhaald, personeel zit in een afgesloten ruimte en zien nooit de mensen die zij ook op de pc zien. Verder is het hoofd nog eens afgeblokt op de monitor om echt alles uit te sluiten.

Verder moeten mensen zich niet zo druk maken om anoniem in de bodyscanner te staan en vervolgens een paar uur later halfnaakt over een Spaans strand te wandelen waar iedereen je kan zien.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.