Reisnieuws

Vanaf 2011: Columbus 6x per jaar!

Gepubliceerd: 20 jul 2010
3

Columbus heeft goed nieuws voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van zijn favoriete reistijdschrift: Columbus Magazine verschijnt vanaf volgend jaar 6 keer per jaar!

Momenteel verschijnt Columbus vijf keer per jaar. Vanaf 2011 komt daar een zesde editie bij. De redactie komt daarmee tegemoet aan het veelvuldige verzoek van lezers, die meldden het jammer te vinden steeds bijna drie maanden te moeten wachten op de volgende editie.

Nog actueler

Wat kun je als lezer verwachten? Allereerst dat je nog vaker kunt genieten van je favoriete magazine: iedere twee maanden vind je als abonnee een nieuwe editie op de mat. Natuurlijk blijft Columbus even dik en van dezelfde hoge kwaliteit als je gewend bent. Met uitgebreide reportages over de mooiste bestemmingen wereldwijd, interviews, achtergrondverhalen en praktische info om je eigen reizen voor te bereiden. Daarnaast wordt het reisnieuws nog actueler.

Nog vaker voordeel

Naast het feit dat je vaker kunt wegdromen bij de bijzondere bestemmingen, betekent de extra editie ook dat je vaker kunt profiteren van voordelen. Niet alleen vind je in iedere editie van Columbus Magazine zoals je gewend bent een aantal interessante lezersreizen, maar ook zullen abonnees nog vaker mee kunnen doen aan winacties met mooie prijzen, waaronder verre reizen, boeken, DVD's en gadgets.


Columbus verschijnt in 2011 in januari, maart, mei, juli, september en november.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Columbus winnaar Travvies 2010

Columbus Magazine is de grote winnaar geworden in de Travvies Awards 2010, de websiteverkiezing speciaal voor reiswebsites.

6
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Reistips van Columbus op Bol.com

Dat je via het magazine en de website van Columbus altijd op de hoogte bent van de beste reistips, dat wist je natuurlijk al. Maar nu heeft ook Bol.com het magazine verkozen als autoriteit op het gebied van reizen.

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Winnaars van Columbus-prijzen

Columbus-abonnees maken kans op het winnen van de mooiste reizen en andere prijzen. Elke editie geeft Columbus coole gadgets en leuke trips weg.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Geert

Door: Geert • Geplaatst op

héhé, geweldig hoor...

sjakkels

Door: sjakkels • Geplaatst op

SUPER!!!

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Heel goed idee.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.