Reisnieuws

Video: Onderwater base jump

Gepubliceerd: 27 jul 2010 0
Base jumpen en freediven hebben heel veel met elkaar gemeen als we Guillaume Néry, de wereldrecordhouder freediven, en zijn vriendin Julie Gautier mogen geloven. In onderstaande video is te zien hoe Néry een base jump maakt in Dean's Blue Hole bij de Bahama's.
Door: Frijke Broos
Het gat is met 202 meter het diepste ter wereld. Het filmpje ziet er indrukwekkend uit, maar de filmmakers geven zelf toe dat het compleet in scène is gezet. Het is een artistiek project dat als doel heeft de kracht van de elementen water, aarde en lucht en het gevoel van vrijheid, harmonie en ontdekking op de kijker over brengen. In werkelijkheid is het echter onmogelijk om een freedive van 200 meter te maken.

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of schrijf je nu in voor de Columbus nieuwsbrief.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.