Reisnieuws

Columbus winnaar Travvies 2010

Gepubliceerd: 05 jul 2010
6

Columbus Magazine is de grote winnaar geworden in de Travvies Awards 2010, de websiteverkiezing speciaal voor reiswebsites.

De verkiezing van Stedentripper.com is dit jaar voor het eerst georganiseerd. Bezoekers van de website konden kiezen uit 99 verschillende reiswebsites in de zes categorieen Blogs & Portals, Reisfoto's, Reisprogramma's & Magazines, Reisverslagen, Aanbieders & Reisbureau's en Internationaal. In totaal brachten 8.428 mensen hun stem uit.

Winnaar Reisprogramma's en Magazines

Columbus Magazine wist de eerste plek in de wacht te slepen binnen de categorie Reisprogramma's en Magazines. Daarmee lieten we namen als 3 op Reis van Llink/BNN, Reizen Magazine van de ANWB en National Geographic Traveller achter ons.

Genomineerde Reisreporters

Ook in de categorie Reisfoto's behaalde de site een mooie plek: Reisreporter Stijn te Hennepe behaalde een tweede plaats in de categorie met zijn Reisreporterprofiel.
Ook de eigen website 2discover.net van Reisreporters Jan-Petra werd genomineerd en won een tweede plaats in de categorie Reisverslagen. De redactie feliciteert bij deze natuurlijk ook deze Reisreporters met hun winst!


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Reisreporter.LIVE in beeld

Zaterdag 9 januari was het dan zover: ruim 160 Reisreporters trotseerden het slechte weer voor het allereerste REISREPORTER.LIVE event van 2010 in Utrecht.

4
Reisnieuws
Door: Luc Bierman
Wildlife Fotograaf 2009 bekend

BBC Wildlife Magazine en het Natural History Museum in Londen organiseren jaarlijks de grootste wedstrijd voor natuurfotografie. De winnaars zijn bekend en zullen ook in Nederland te zien zijn.

1
Reisnieuws
Columbus-reportage wint internationale prijs

Onze eigen Columbus-fotograaf Tom van der Leij heeft de internationale prijs European Photographer of the Year Award toegekend gekregen voor zijn Caribbean-reportage in Columbus.

5

Reacties van bezoekers Reageer

GrietBuis

Door: GrietBuis • Geplaatst op

Gefeliciteerd met jullie 1e prijs, erg leuk en eervol!

Zag helaas pas nadat deze competitie was afgelopen dat ik ook bij de genomineerden stond, erg verrassend omdat ik niets van deze site af wist.

edwinaverdingh

Door: edwinaverdingh • Geplaatst op

PROFICIAT met deze welverdiende prijzen!

Jan-Petra

Door: Jan-Petra • Geplaatst op

Gefeliciteerd met de welverdiende 1e prijs.
En leuk dat jullie onze website hier ook onder de aandacht brengen.

Geert

Door: Geert • Geplaatst op

Columbus, gefeliciteerd! Elke week met de nieuwsbrief, haal ik weer nuttige reistips en met de video's lig ik vaak onder mn stoel. Numero Uno!

jan14

Door: jan14 • Geplaatst op

Door Jan 14

Een tercchte winnaar met een super reis magazine en zeer vele en bruikbare tips
Van harte gefeliciteerd. Jan

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.