Reisnieuws

Reistips van Columbus op Bol.com

Gepubliceerd: 04 jul 2010
0

Dat je via het magazine en de website van Columbus altijd op de hoogte bent van de beste reistips, dat wist je natuurlijk al. Maar nu heeft ook Bol.com het magazine verkozen als autoriteit op het gebied van reizen.

De grootste online mediawinkel van Nederland heeft aan de redactie van Columbus gevraagd haar mening te geven te geven over de beste bestemmingen wereldwijd.

Vier bestemmingen

Iedere twee maanden licht de redactie vier bestemmingen uit die de komende tijd uitermate geschikt zijn om naartoe te gaan, rekening houdend met de beste reistijd, evenementen en actualiteit. Bol.com zoekt bij deze landen de beste reisgidsen, zodat je naast de reportage in Columbus voorzien wordt van extra achtergrondinformatie.

Goed voorbereid

Of je je dus alleen wilt orienteren op een stedentrip, zonbestemming of verre reis of je al geïnspireerd bent geraakt door de reportage in de Columbus en de tickets al klaarliggen: bij Bol.com kun je terecht voor de meest volledige achtergrondinformatie over je volgende bestemming. Zo ga je altijd voorbereid op reis!


Bekijk de tips van de redactie van Columbus op Bol.com.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Amsterdam heeft 3D stadsgids

Of je nu als wereldreiziger een stop maakt in Amsterdam of als Nederlander een dagje Amsterdam aandoet, verdwalen doe je er in ieder geval niet meer met de interactieve Amsterdam 3D Guide.

0
Reisnieuws
Reisgids voor je mobiel

Ben je op vakantie en weet je echt even niet meer waar je naartoe moet? Geen nood, Martinair heeft nu een reisgids die je overal ter wereld kunt downloaden naar je mobiele telefoon.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.