Reisnieuws

TV-Tip: Weird Creatures

Gepubliceerd: 26 jun 2010
0

Stel je voor: vieze, slijmerige beesten waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Natuuronderzoeker Nick Baker draait voor Animal Planet zijn hand niet om voor ontmoetingen met de meest opmerkelijke wezens.

Baker gaat in het nieuwe seizoen van het programma Weird Creatures with Nick Baker opnieuw op zoek naar de vreemdste dieren op deze aardbol. Het nieuwe seizoen gaat vanaf donderdag 1 juli om 21:00 uur van start op Animal Planet TV.

Obsessie

Nick Baker begon al tijdens zijn jeugd als amateur natuurwetenschapper. Hij bracht zijn vrije tijd vooral door in het Natuurhistorisch Museum van South Kensington in Engeland. Zijn ouders dachten dat die obsessie met de natuur wel over zou gaan, maar ze hadden het mis. Baker maakte van zijn hobby zijn werk en deelt zijn obsessie nu met de rest van de wereld.

Zeldzaam

Iedere week neemt Baker de kijkers mee naar alle uithoeken van de wereld op zoek naar de meest opmerkelijke diersoorten. Hij verdwijnt in de regenwouden van Borneo en gaat zelfs in de gewelddadige straten van Mexico-Stad op zoek naar levend wild. Om de vaak zeldzame dieren voor zijn camera te krijgen, wordt de presentator geholpen door wetenschappers van het American Museum of Natural History en door veel lokale experts. Al met al is deze natuuronderzoeker al lang geen amateur meer te noemen.

Bekijk hier de trailer van seizoen 3Foto door: Esthers.reisreporter.nlen krijg iedere week het beste reisnieuws gratis in je mailbox.
Volg Columbus Magazine ook via Twitter, Facebook en Hyves.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
TV Tip: 'Night'

Animal Planet onthult in haar serie 'Night' de geheimen van het nachtelijke dierenrijk.

0
Reisnieuws
TV: Into the pride

Dave Salmoni, zoöloog en expert op het gebied van katachtigen, vertrekt voor zes maanden naar Namibië om daar samen te leven met een troep leeuwen in het Erindi Game Reservaat.

0
Reisnieuws
Wilde katten stelen show

Ook dit televisieseizoen kun je de avonturen volgen van een groep wilde katachtigen op de Afrikaanse savanne. In Big Cat Diary op de zender Animal Planet zien we weer oude bekenden én nieuwe kattensterren vanaf zondag 8 maart om 20:00 uur.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.