Reisnieuws

Abonnees steunen Survival International

Gepubliceerd: 15 jun 2010
0

Zoals je als abonnee van Columbus Magazine misschien wel al weet, wordt 5% van het abonneegeld automatisch gedoneerd aan Survival International. En dat levert jaarlijks aardig wat op...

Over 2009 doneerden de Columbus-abonnees automatisch via hun abonneegeld gezamenlijk maar liefst € 2546,31 aan Survival International, de organisatie die zich inzet voor de bescherming van inheemse volksstammen.

Met dit geld ondersteunt Columbus onder andere Survival International's campagne om de rechten van de Jarawa, een bedreigd inheems volk op de Indiase Andaman eilanden, te beschermen. Hun voortbestaan wordt in gevaar gebracht door de bouw van een luxueus resort.

Wil je meer weten over het werk van de organisatie? Kijk dan op Survivalinternational.org.

Wil je weten waar je abonneegeld heen gaat en hoe je deze gemakkelijk kunt terugverdienen? Kijk dan op de Abonneevoordeelpagina.


en krijg iedere week het beste reisnieuws gratis in je mailbox.
Volg Columbus Magazine ook via Twitter, Facebook en Hyves.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Christa Klop
Toeristen geweerd uit Andaman

Nadat een aantal weken geleden het laatste stamlid van de Bo is overleden op India's Andaman eilanden, heeft het gerechtshof van India besloten om haar stammen te beschermen. Toeristen worden weggestuurd uit luxe vakantieresorts.

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Bo-stam Andaman uitgestorven

Vorige week is het laatste stamlid van de Bo overleden. Dit heeft Columbus-partner Survival International gisteren bekend gemaakt. Daarmee houdt de 65.000 jaar oude Bo-stam op te bestaan.

1
Reisnieuws
Resort bedreigt volksstam

De Jarawa-volksstam op de Andaman-eilanden in India heeft pas sinds 1998 niet-vijandelijk contact met de buitenwereld, maar hun voortbestaan wordt bedreigd door de bouw van een luxueus resort.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.