Reisnieuws

Verzeker jezelf van een WK-finale

Gepubliceerd: 12 jun 2010
0

Stel je voor: zit Nederland ein-de-lijk in de WK-finale, zit jij met je gat in het buitenland. Ook niet geheel onprettig, maar het liefst zou je natuurlijk de allesbepalende wedstrijd thuis volgen.

Voor alle reizigers die toch verzekerd willen zijn van een plekje in een lokale Hollandse stamkroeg op 11 juli, is het nu mogelijk om een speciale WK-finaleverzekering af te sluiten. Met deze speciale annuleringsverzekering kun je voor 1% van de reissom kosteloos je vakantie annuleren of afbreken. Zo weet je zeker dat je, mocht Nederland zichzelf naar de finale schoppen, de beslissende wedstrijd thuis voor de buis kunt volgen met vrienden en familie.

Afsluiten?

Kijk dan voor meer informatie op de website van Europeesche Verzekeringen. Je kunt tot en met 1 juli gebruik maken van de actie.


en krijg iedere week het beste reisnieuws gratis in je mailbox.
Volg Columbus Magazine ook via Twitter, Facebook en Hyves.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Nog kaarten voor Spelen Beijing

Op 9 augustus beginnen de eerste wedstrijddagen van de Olympische Spelen. Via de verschillende verkoopkanalen zijn de meeste toegangskaartjes al zo goed als uitverkocht.

0
Reisnieuws
Vakantie cancelen voor EK

Ben je tijdens de finale van het EK op vakantie? Mocht Nederland in die finale komen, dan kun je toch lekker thuis voetbal kijken; sluit een speciale verzekering af en annuleren is geen probleem.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.