Reisnieuws

Special: Top-10 kinderfoto's

Gepubliceerd: 09 jun 2010
3

Kinderen zijn zeer beweeglijk en daardoor soms moeilijk vast te leggen op de gevoelige plaat. Desalniettemin leverde het maandthema van mei maar liefst duizend nieuwe foto's op. Columbus zet de top 10 Kinderfoto's volgens de redactie voor je op een rij.

Het eerlijke gezichtje van dit kind en de blik recht in de camera bezorgen Reisreporter Elstijssen de 10e plek.

Volgende (9) >>


Foto door: Elstijssen.reisreporter.nldeel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Special: In de voetsporen van...

Honderden afbeeldingen en landkaarten verzamelde Robin Hanbury-Tenison voor zijn boek ‘De zeventig beroemdste reizen aller tijden’, over beroepsreizigers als Christoffel Columbus, Marco Polo, Abel Tasman, maar ook Neil Armstrong. Goed voor een...

1
Reisnieuws
Door: Jussi Megens
Special: Top-10 Wildlife foto´s

Wildlifefoto's. Dat er groot talent schuilt in deze categorie, dat bewezen de Reisreporters al vorig jaar tijdens de Animal Planet Wildlife competitie. Het populaire onderwerp leverde als maandthema april ruim 1200 foto's op en plaatste de redacti...

10
Reisnieuws
Door: Veerle Maris
SPECIAL: Top 10 Vulkanen

De net uitgebarste vulkaan in IJsland mag dan een 'hot item' op het nieuws zijn, dit is lang niet de enige vulkaan die onze aardbol rijk is. Om maar eens dicht bij de actualiteiten te blijven, deze week een vulkanen top-10.

0

Reacties van bezoekers Reageer

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Prachtige foto's heb je gemaakt Els en niet alleen van kinderen. Gefeliciteerd!

mama-afrika

Door: mama-afrika • Geplaatst op

Goh, wat een leuke verassing!! Het zal niet eenvoudig zijn geweest voor de redactie om uit zoveel foto's een keuze te maken. Ik wil alle winnaars van de top 10 van harte feliciteren met hun leuke, spontane, ontroerende en sprekende foto's en de redactie complimenteren met hun keuze van deze top 10!!
Verder wil ik alle reisreporters bedanken voor hun felicitaties. Groetjes, Yvon

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Prachtige keuzes, voor allen gefeliciteerd met de eer voor het maand thema! Els je had een aantal prachtige kinderen geportreteerd en hele bijzondere gezichtsuitdrukkingen 'gevangen', heel special. De zwierende meisjes in Delhi waren zeker een van favoriten. Yvonne jou winnende foto is een zeer bijzonder tafareel. Jij gefeliciteer met je 1e plaats.
groeten Mireille

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.