Reisnieuws

VIDEO: Is reisjournalist zijn leuk?

Gepubliceerd: 29 mei 2010
0

Het klinkt als de beste baan van de wereld: betaald de wereld over reizen en hier mooie verhalen over schrijven. Maar hoe geweldig is het werk van een reisjournalist echt? Reisjournalist Robin Esrock vertelt het je openhartig in deze video.

Robin Esrock is een van oorsprong Zuid-Afrikaanse reisverhalenschrijver met een voorkeur voor avontuurlijke bestemmingen. Hij schreef in het verleden onder meer voor Chicago Tribune, Gulf News Dubai en Sydney Morning Herald. Robin bedrijft 'Gonzo-journalistiek:' zo persoonlijk mogelijk gebrachte journalistiek, vol van sarcasme en overdrijvingen.

World Travels

Daarnaast is de journalist uitgegroeid tot een internationaal bekende televisie-persoonlijkheid. Hij is één van de twee presentatoren van de veertigdelige tv-serie World Travels. Hierin wordt het leven van twee reisjournalisten gevolgd, tijdens hun reizen door 36 landen. De andere reisjournalist en medepresentator van het programma is Julia Dimon.

Bekijk de video




Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
VIDEO: Matt's making of

Matt Harding werd wereldberoemd door zijn dansfilmpjes op internet. Overal waar hij kwam wist hij locals zo gek te krijgen om met hem mee te dansen. Bekijk hier hoe hij de Huli Wigmen, diep in de jungle van Papoea Nieuw Guinea, aan het dansen prob...

0
Reisnieuws
VIDEO: Dansend de wereld rond

Al dansend de wereld rond? De Amerikaan Matt Harding (31) deed het! Hij trok de stoute dansschoenen aan en heeft al dansend al heel wat bijzondere plekken gezien. In zijn nieuwste filmpje dansen fans van over de hele wereld enthousiast met hem mee.

1
Reisnieuws
Video: Maori's dansen de Haka

De meesten hebben wel eens van de Haka gehoord: de oorlogsdans van de Nieuw-Zeelandse Maori's. Maar hoe dit ritueel er werkelijk uitziet weten maar weinig mensen. Zet je geluid aan, luister en huiver bij dit filmpje!

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.