Reisnieuws

Ondanks terreur op vakantie

Gepubliceerd: 14 jul 2007 0
Nederlanders raken zo langzamerhand gewend aan terreurdreiging en laten hun vakantie hier nauwelijks door beïnvloeden.
Een mislukte aanslag op het vliegveld van Glasgow of terreurdreiging in Spanje, Marokko en Indonesië: Nederlanders zijn niet erg onder de indruk. Dit blijkt uit een peiling van travel.blog.nl.
85 procent van de ondervraagden gaf aan de vakantieplannen vanwege de dreiging niet aan te passen. Volgens een groot deel van hen ‘kan er overal wel iets gebeuren’. Iets meer dan 10 procent blijft door de ontwikkelingen in eigen land.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...