Reisnieuws

Download gratis reisjournals

Gepubliceerd: 04 jun 2010
0

De meest luxe hotels, de beste restaurants en de mooiste stranden. We willen graag alles uit onze reis halen. Dat kan nu nog beter met het gratis e-book vol reistips van professionals.

Het gaat om digitale boeken van Tripbase. De e-books zijn samengesteld uit tips van tweehonderd reisprofessionals die beroemd zijn om hun reisblogs, zoals Peter Greenberg die reisjournalist is voor CBS News en Peter Potts die schrijft voor onder andere National Geographic Traveler en New York Times Magazine.

Zeven exemplaren

Er zijn zeven verschillende boeken die verschillende thema's uitlichten. Er zijn boeken speciaal voor het gezin, voor de Italië- of Amerikaliefhebber of met de beste internationale restaurants. De boeken zijn eenvoudig te downloaden en kunnen gelezen worden vanaf een e-reader of laptop. Voor elk gedownload exemplaar gaat $1 naar het goede doel voor schoon drinkwater wereldwijd.

Gratis

'Tripbase best kept travel secrets' is één van de zeven boeken vol reisgeheimen van bloggers. Deze waarborgt de best bewaarde reisgeheimen. Om de reeks bijzondere boeken te promoten zijn de eerste 500 gratis te downloaden op Tripbase.com.


en krijg iedere week het beste reisnieuws gratis in je mailbox.
Volg Columbus Magazine ook via Twitter, Facebook en Hyves.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Reistips van BBC-zwerfhond

De Britse reisjournalist Simon Reeve is amper 35, maar heeft al een CV waar je oren van gaan klapperen. Columbus Magazine sprak Reeve in een Londense pub over zijn omzwervingen en hij onthulde een aantal Reeve-reistips.

1
Reisnieuws
KLM plaatst reistips van klanten

Sinds afgelopen woensdag kun je reisfoto’s en reisbeschrijvingen plaatsen en bekijken op Google Earth. Dit is een initiatief van KLM, die al sinds januari dit jaar haar bestemmingen op deze site aangaf, de Google Earth Extensie.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.