Reisnieuws

Deadliest Catch special op Discovery

Gepubliceerd: 30 mei 2010 0
Discovery toont vanaf maandag 31 mei een tweedelige en twee uur durende spannende Deadliest Catch special. De serie laat de wereld van de visvangst op de grote oceanen zien.
Door: Jussi Megens
Tijdens het seizoen worden vier schepen gevolgd, die gedurende korte tijd een hevige strijd leveren om de beperkte voorraad vis die mag worden gevangen. Het visseizoen is kort en het vangstgebied is klein. In elkaars vaarwater gaan ze net zolang door tot er genoeg vis en dus genoeg geld is binnengehaald. In de eerste aflevering werken kapitein Johnathan Hillstrand van de Time Bandit en zijn geharde bemanningsleden keihard, want ze hebben slechts tien dagen om hun deel van miljoenen dollars aan haringkuit binnen te halen.

Voor echte mannen

Eerder liet dé mannenzender – zoals Discovery ook wel genoemd wordt – ook al uitzendingen zien van het spannende vissersprogramma. Toentertijd draaide de vangst om krab op de Beringzee. De nieuwelingen zullen zich moeten bewijzen om na dit seizoen weer mee te mogen. Want alleen de doorzetters zullen het volhouden.

Deadliest Catch: Bristol Bay Brawl: maandag 31 mei om 21:35 uur op Discovery Channel.

[i]Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS. [
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...