Reisnieuws

VIDEO: Duurzaam huis op wielen

Gepubliceerd: 27 mei 2010
0

Een caravan die duurzaam én comfortabel is. Doordat hij is ontworpen met de natuur in het achterhoofd, is deze bijzondere caravan van alle markten thuis.

Ramen van glasvezel voor goede isolering, gereduceerd brandstofverbruik door de aerodynamica én stroom via zonnepanelen. Dit futuristische 'huis op wielen' van Freedom Caravans, ontworpen door de Engelse ontwerper Robert Williams heeft het allemaal.

Comfort

Naast de duurzaamheid is de caravan ook van alle gemakken voorzien. Het interieur is luxe en heeft een keuken, badkamer, bed en verplaatsbare stoelen. De caravan bestaat uit twee uitschuifbare delen die een overkapte zitplek in de buitenlucht kunnen creëren. De voortent kun je dus voortaan thuislaten!

Prijskaartje

Naast dat de caravan duurzaam is voor de omgeving, zal de aanschaf waarschijnlijk ook erg 'duurzaam' zijn voor je portemonnee. De exacte prijs is nog niet bekend, maar dat het een flinke duit zal kosten, is bijna zeker. De caravan past door de extra bevestiging aan het dak van de auto waarschijnlijk niet op iedere wagen. De extra kosten voor een nieuwe auto kun je er dus bij op tellen. Het is nog niet bekend wanneer de caravan in productie gaat.

Filmpje

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het nieuwe speeltje hier:Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Nieuw: vliegtuig met balkon

Waarom zou je nog door de savanne banjeren met een 4-wheel drive, als je kunt kiezen voor een superdeluxe vliegtuig? Land midden in het graslandschap, klap je balkon uit en geniet van het wildlife om je heen.

0
Reisnieuws
Kijk uit over Stockholm

Je zou spontaan bibberende benen en zwetende handjes krijgen wanneer je alleen al een blik werpt op de nieuwe attractie van Stockholm: de Globen SkyView.

0
Reisnieuws
Overnachten in Hollywoodbord

Normaliter kun je alleen van grote afstand het Hollywoodteken bekijken. Maar daar kan verandering in komen, want er zijn plannen om het befaamde icoon om te bouwen tot heus hotel.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.