Reisnieuws

Nieuw: vliegtuig met balkon

Gepubliceerd: 21 mei 2010
0

Waarom zou je nog door de savanne banjeren met een 4-wheel drive, als je kunt kiezen voor een superdeluxe vliegtuig? Land midden in het graslandschap, klap je balkon uit en geniet van het wildlife om je heen.

De Avro Business Jet Explorer Four is speciaal ontworpen door het Britse ontwerpbureau Design Q om te landen op korte en ongelijke landingsbanen, wat 'normale' jets niet kunnen. Het air deck zit aan de achterkant van het vliegtuig en kun je uitklappen nadat je bent geland. Mocht je geen zin hebben om op het balkon te zitten, dan heeft de safari-jet ook een eetkamer, lounge en uitkijkruimte.

Eigenaar worden?

Voor 'slechts' 26.5 miljoen dollar (ongeveer 21,6 miljoen euro) ben je al eigenaar van dit leuke toestel. Er is ruimte voor acht passagiers, een crew en twee piloten. Hebben? Dan kun je terecht bij BAE Systems.

Neem een virtueel voorproefje

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Christa Klop
Vlieg in 3 uur naar Australië

Lange intensieve vluchten om de andere kant van de wereld te bereiken behoren binnenkort tot het verleden. Tests hebben bewezen dat vliegen met een hypersonisch vliegtuig realiteit kan worden.

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Op reis in vliegend hotel

Stel je voor dat je een flatgebouw langs zou zien komen vliegen... Dan zou je waarschijnlijk denken dat je in één of andere sci-fi film terecht gekomen was, toch? Maar de toekomst is dichterbij dan je denkt.

1
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Languit slapen in vliegtuig

Wie geen zin heeft om als een sardientje in blik te vliegen, maar geen geld heeft voor een stoel in business class, kan vanaf november terecht bij Air New Zealand. De luchtvaartmaatschappij biedt als eerste ter wereld ligbedden aan in economy class.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.