Reisnieuws

Special: Top-10 Camera's

Gepubliceerd: 26 mei 2010
0

Iedereen heeft zijn voorkeur als het gaat om camera's. De één wil gewoon de beste foto's, terwijl de ander comfort belangrijk vindt. Kies je voor megapixels, of voor het gewicht dat je mee moet tillen? De redactie van Columbus zocht uit wat de beste camera's van dit moment zijn in verschillende categorieën. Voor op het strand, onderwater of voor de mooiste vergezichten. Als eerst de nostalgische polaroidcamera.

Volgende (9) >>
Beste polaroidcamera

Direct klaar is terug van weggeweest! Dus uitdelen maar. De Polaroid 300 is een apparaat van nu, het is slanker en kleiner dan de oude modellen, met als gevolg dat ook de foto's van kleiner formaat zijn. Het toestel is niet duur, maar de rolletjes zijn daarentegen wel vrij prijzig. Eén rolletje produceert 10 foto's van 4,5 bij 6cm voor ongeveer € 10. De camera heeft een ingebouwde en automatische flits en heeft vier scènemogelijkheden.
Gewicht: onbekend
Display: Geen
Geheugen: Geen
Adviesprijs: €70
Bijzonderheden: Werkt op 4 AA-batterijen
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Jussi Megens
Special: Top-10 Wildlife foto´s

Wildlifefoto's. Dat er groot talent schuilt in deze categorie, dat bewezen de Reisreporters al vorig jaar tijdens de Animal Planet Wildlife competitie. Het populaire onderwerp leverde als maandthema april ruim 1200 foto's op en plaatste de redacti...

10
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Vanaf deze week: Citytripspecial

Vanaf deze week ligt een bijzondere editie van Columbus in de winkel: de Citytrip-special! In deze eenmalige editie leiden locals je door twintig steden wereldwijd.

0
Reisnieuws
Door: Veerle Maris
SPECIAL: Top 10 Vulkanen

De net uitgebarste vulkaan in IJsland mag dan een 'hot item' op het nieuws zijn, dit is lang niet de enige vulkaan die onze aardbol rijk is. Om maar eens dicht bij de actualiteiten te blijven, deze week een vulkanen top-10.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.