Reisnieuws

Droombaan: Mountainbiken

Gepubliceerd: 01 mei 2010 2
Wie zin heeft om een week lang gratis door de Zwitserse bergen te crossen, moet in Graubünden zijn. Dit vakantiegebied heeft een fanatieke mountainbiker nodig die professionals helpt met het uitzetten en uittesten van heftige routes.
Graubünden zoekt één persoon die helpt met de voorbereidingen van het Trek Women’s Bike Festival in Zwitserland en ook tijdens het festival de handen uit de mouwen wil steken. Voor de winnaar plus één vriend of vriendin wordt een week lang alles betaald, inclusief de reiskosten.

Bloggen

Behalve mountainbikehulp wordt van je gevraagd om een blog bij te houden en een film te maken, zodat ook mensen thuis de Zwitserse bergen leren kennen. En terwijl jij biket of blogt, kan degene die je mee hebt genomen genieten van de kuuroorden die Graubünden rijk is.

Motivatie

Duits spreken is een pré, zin om te mountainbiken een must. Je bent de hele week op stap met een professional dus je skills op de fiets zullen zich flink verbeteren.
Op de website van Graubünden kun je je tot 9 juni aanmelden en een motivatie achterlaten. De werkgever kiest de winnaar uit.


Wil je meedoen en kans maken op een week lang gratis adrenaline? Kijk dan op Droombaan.graubuenden.ch.Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

2 reactie(s) bij "Droombaan: Mountainbiken"

  • profile image comment

    Nou, ik als Mountainbiker zou super graag daar groepen willen begeleiden! Je assisteert een guide voor een week en je komt op de mooiste plekken, voor Free! Klinkt voor mij meer als een vakantie dan een baan... Ik denk ook niet dat ze de verantwoording geven aan de prijswinnaar om een hele groep te begeleiden, maar assisteren is toch top??

    Door maggie • geplaatst op 2010-05-03 10:26:21
  • profile image comment

    ik vind die "droombanen" van deze firma ietwat misleidend. Nu valt het met de mountainbike wel mee maar eigenlijk zoeken ze gewoon iemand die een reis kan begeleiden zonder dat ze die daar verder voor hoeven te betalen. Ik heb ook banen gezien waarvoor ze willen dat je 6 weken voor ze aan de slag gaat. Mooi dat je reis, je overnachting en een maaltijd per dag vergoed worden maar noem het dan geen "baan" maar "vrijwilligerswerk". Het is nogal een verantwoordelijkheid om mensen een topvakantie te bezorgen. Ik weet niet of ik het leuk zou vinden als mijn begeleider van mijn reis er zat omdat ie het ziet als een vakantie (die hij/zij gewonnen heeft) Vind die hele hype van banen "winnen" nogal irritant worden. Als ik ga solliciteren bij...een bank.... en ik blijk de meest geschikte kandidaat dan hem ik toch ook niet gewonnen????

    Door bolletjeom • geplaatst op 2010-05-01 13:40:13

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...

Maximaal genieten van mini Amsterdam

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wringt zich in allerlei bochten om Amsterdam tot Madurodamachtige dimensies te reduceren. Kijk je mee?

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wring...