Reisnieuws

Vanaf deze week: Citytripspecial

Gepubliceerd: 27 apr 2010
0

Vanaf deze week ligt een bijzondere editie van Columbus in de winkel: de Citytrip-special! In deze eenmalige editie leiden locals je door twintig steden wereldwijd.

Wie graag even een weekendje ertussenuit knijpt of op vakantie ook graag een stad aandoet, kan deze editie niet laten liggen. Vergeet de Eiffeltoren, The Statue of Liberty en the Opera House en ontdek juist de plekjes die bij de meeste toeristen nog niet bekend zijn.

Twintig steden

Laat je rondleiden door Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Gent, Istanbul, Kaapstad, Kopenhagen, Lissabon, Londen, Madrid, Marrakech, New York, Parijs, Praag, Reykjavik, Rio de Janeiro, Rome, Sydney en Venetië en ontdek deze twintig steden op een heel andere manier dan toeristen doen.

Uitscheurbaar

Alle pagina's zijn geperforeerd om uit te scheuren. Ideaal om in je achterzak te stoppen en niet met een boekje rond te hoeven lopen. Geen bomvolle toeristenterrassen, geijkte bezienswaardigheden en waardeloze restaurants meer. Bij een aantal hotels krijg je op vertoon van de Citytripspecial ook nog eens 20% korting.

De editie is vanaf deze week te koop in de boekhandel. Je kunt hem uiteraard ook bestellen in de Columbus Shop. Voor 11.00 uur besteld, heb je je bestelling de volgende dag in huis!


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Columbus-oprichter Louise blogt

Voor iedereen die benieuwd is hoe de reportages in Columbus Magazine tot stond komen, houdt adjunct-hoofdredacteur en fotografe Louise ten Have nu een blog bij.

0
Reisnieuws
Door: Redactie
Over Columbus

Tijdens een lezersonderzoek over Columbus Magazine stelden we de vraag: 'Wat vind je de sterke punten van Columbus Magazine?' Hieronder vind je een deel van de reacties terug die we kregen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.