Reisnieuws

VIDEO: Film Oceans in de Bioscoop

Gepubliceerd: 24 apr 2010
0

Disney neemt je mee voor een diepe duik in de zee, met de nieuwe documentaire Oceans. Deze opvolger van Earth (2007) laat je kennis maken met de onderwaterwereld door de ogen van alle wezens die daar leven.

Deze spectaculaire documentaire is opgenomen op zo'n vijftig wereldwijde locaties. Disney wil met Oceans naast de schoonheid ook de vervuiling van oceanen onder de aandacht brengen. Een deel van de opbrengst gaat dan ook naar diverse goede doelen. Oceans is nu te zien in de bioscoop.Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
VIDEO: Dolfijnen blazen bellen

Dat de dolfijn één van de slimste diersoorten is, is inmiddels bekend. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat ze de Amerikaanse marine helpen bij onderwateroperaties? De dolfijnen in deze video wonen in Seaworld en hebben een heel eigen bellenblaas-s...

1
Reisnieuws
VIDEO: IJsberen knuffelen honden

Het mogen misschien natuurlijke vijanden zijn, maar daar trekken deze ijsberen en sledehonden zich helemaal niks van aan.

7
Reisnieuws
VIDEO: Ritje op rug haai

Haaien lastig vallen tijdens hun feestmaal; de meeste duikers zouden het niet in hun hoofd halen. Een duiker in het Australische Cairns had er niet zoveel moeite mee en reed zelfs een stukje op de rug van een tijgerhaai.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.