Reisnieuws

iPad helpt hotelconciërges

Gepubliceerd: 22 apr 2010 0
Gasten van het Britse InterContinental London Park Lane hotel wordt de weg gewezen met de langverwachte iPad.
Door: Jussi Megens
Conciërges van het hotel zullen de gasten vanaf volgende week voorzien van informatie over Londen. Routebeschrijvingen, lokale bezienswaardigheden, maar ook de reservering van een restaurant of theater in de stad is in mum van tijd geregeld.

Uitbreiding

Na Londen zal InterContinental het systeem gaan uitrollen in vier prestigieuze locaties, te weten New York Barclay, Buckhead Atlanta en Hong Kong Hotels. Of de andere 162 vestigingen van de keten gaan werken met de nieuwste uitvinding van Apple is nog niet bekend.

Geschikt

Intercontinental: 'De iPad is uitermate geschikt voor dagelijkse conciergetaken, zoals het geven van restaurantadvies, het maken van reserveringen en gasten helpen een locatie te vinden. De iPad verrijkt de functie van de concierge. We hebben er wel opgelet dat het stukje technologie niet het persoonlijke contact tussen de concierge en gasten aantast.'

Google Maps

Daarnaast is InterContinental bezig om de laatste en nieuwste versie van Google Maps te implementeren in het hotelsysteem. De Apple iPad is volgens het hotel een revolutionaire manier om deze nieuwste functies te presenteren aan hun gasten. Verwacht wordt dat deze proef navolging zal vinden bij andere hotelketens.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Wegdromers: 10 droomplekken in Zuidoost-Azië

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken. Laat je daarom inspireren door onze community-leden, die je voor zijn gegaan.

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontde...