Reisnieuws

Laat je rondleiden door locals

Gepubliceerd: 08 mei 2010
0

Een stad leer je vaak pas écht kennen door insidertips van locals. Op de nieuwe website Guided By A Local kun je snel in contact komen met locals die je graag hun échte stad willen laten zien.

Deze locals nemen je kosteloos mee op sleeptouw en laten je hun stad zien zoals zij die ervaren. Zo kun je terechtkomen op unieke plekken die niet in reisgidsen te vinden zijn. Ben jij zelf ook trots op jouw stad? Dan kun je ook jezelf opgeven als gids en expert van jouw gemeenschap en je tips, ervaringen en unieke ontdekkingen met andere reizigers delen. Momenteel zijn er al 131 gidsen, 93 steden en 47 landen op de website te vinden.

Oprichters

Guidedbyalocal.com is het project van drie reisliefhebbers uit Utrecht. De meest bijzondere ervaringen die zij opdeden tijdens hun reizen, zijn volgens eigen zeggen ontstaan door de contacten met de lokale mensen. Om deze ervaringen en contacten met andere reisfanaten te delen, hebben zij de comunity opgezet, met als doel andere reizigers in contact te brengen met locals en ze op die wijze dezelfde ervaring te gunnen.


Wil jij op stap met een local of jezelf opgeven? Ga dan naar Guidedbyalocal.com.


Foto door: Anna_maria.reisreporter.nl


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Nederlandse site wint award

Maandag werd bekend dat de Nederlandse reissite Spotted by Locals een Open Web Award heeft gewonnen.

0
Reisnieuws
Weekendje weg duurst in Londen

Wil je goedkoop een weekendje weg? Dan moet je naar Berlijn en Boedapest. Dat zijn de goedkoopste steden om naartoe te gaan als je er even tussenuit wilt. Londen en Kopenhagen kun je beter mijden als je geld in je portemonnee wilt houden. Dat blij...

0
Reisnieuws
Meest dichtbevolkte steden

Niemand is vies van een citytrip. Maar er zijn steden die iets té veel 'stad' worden, naarmate het aantal mensen per vierkante kilometer steeds absurdere proporties aan begint te nemen. De top drie van meest dichtbevolkte steden.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.