Reisnieuws

Lonely Planet apps nú gratis

Gepubliceerd: 20 apr 2010
0

Gestrand vanwege de grote aswolk die boven Europa hangt? Lonely planet biedt dertien van hun Lonely Planet City Guide applicaties nu gratis aan. Normaliter kosten de programma's voor de iPhone € 9,95.

Hoewel de actie bedoeld is om het leed te verzachten van alle reizigers die in Europa gestrand zijn door de Ijslandse vulkaan, kun je natuurlijk ook als niet-reiziger gebruik maken van de aanbieding.

Applicatie

De aanbieding geldt voor alle Lonely Planet City Guides van Europese steden. Het idee achter de actie is dat gestrande reizigers de mogelijkheid hebben om meer informatie te vergaren over de stad waar zij onverhoopt gestrand zijn en wat zij er kunnen ondernemen.

13 steden

Je kunt kiezen uit Amsterdam, Londen, Parijs, Rome, Istanbul, Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Stockholm, Wenen, Munchen, Budapest en Moskou. Of ze natuurlijk gewoon allemaal downloaden. Dat scheelt je dan mooi € 129,35.


De applicaties zijn tot donderdag 22 april gratis in de iTunes App Store te verkrijgen.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Eigen Lonely Planet samenstellen

Ik ga op reis en neem mee… de Lonely Planet! Een must voor elke backpacker. Maar wat als je meerdere landen gaat bezoeken? Drie van die dikke pillen in je rugzak is niet handig. Lonely Planet heeft dan ook talloze mails van reizigers ontvangen m...

0
Reisnieuws
Lonely Planet schrijver vermist

De 47-jarige Lonely Planet schrijver Clem Lindenmayer wordt sinds een maand vermist. Vanuit Tibet stuurde hij op 2 mei zijn laatste e-mail naar zijn familie in Melbourne, hij was toen vlakbij het Minya Konka gebergte aan het hiken.

0
Reisnieuws
Lonely Planet gaat in hotels

Heb jij ijzersterk vertrouwen in de opinie van de Lonely Planet-schrijvers? Dan zit je altijd goed met een reis via haystack.lonelyplanet.com. Tegenwoordig biedt deze uitgeverij ook accommodaties aan op zijn website. Bezocht, beoordeeld en aanbevo...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.