Reisnieuws

Special: Speciale instructies

Gepubliceerd: 13 apr 2010
2

Hoe zorg je dat passagiers geboeid naar veiligheidinstructies kijken? Luchtvaartmaatschappijen bedenken steeds meer manieren om de aandacht te trekken voor hun veiligheidsvideo's. Dat levert vaak leuke, hilarische en bijzondere filmpjes op. Columbus heeft de video's voor jou op een rij gezet!

Southwest Airlines maakt er een feestje van. Zingend krijg je hier de veiligheidsinstructies te horen.

Volgende (2) >>


deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Top-10 Mooiste bountystranden

Met de lente nog tegenstribbelend in aantocht, heb je soms de behoefte om je even te wanen in een tropisch paradijs. Columbus heeft daarom de tien mooiste stranden uit het magazine voor je op een rij gezet.

4
Reisnieuws
Door: Veerle Maris
Duiken met haaien: de top 10

De een zou nog voor geen goud duiken met de koningen van de zee, de ander kan geen genoeg krijgen van de adrenalinekick. Overal ter wereld zijn er plekken waar je - met of zonder kooi - kunt duiken met haaien. Columbus heeft de mooiste locaties vo...

1
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Hemelse begrafenis Tibet

Hier in het westen vinden we het de normaalste zaak om onze dierbaren na overlijden in een kist te leggen en onder de grond te begraven. Dat is echter niet overal de gewoonte.

9

Reacties van bezoekers Reageer

Karlijnopreis

Door: Karlijnopreis • Geplaatst op

Als je het meest saaie deel van de vlucht kunt omtoveren tot zoiets, petje af! Benieuwd hoe deze dame de dutyfree-shopping aan de man brengt, volgens mij kan zij alles verkopen :)

woodstock

Door: woodstock • Geplaatst op

geweldig!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.