Reisnieuws

Je eigen butler voor € 90

Gepubliceerd: 03 apr 2010
1

Op vakantie rust je doorgaans goed uit. Maar wil je echt zeker weten dat je helemaal zorgeloos en ontspannen bent gedurende je vakantie? Boek dan een butler bij je hotelkamer.

Steeds meer hotels hebben een butlerservice in hun pakket. Er zijn verschillende services te boeken. Van het klaarmaken van je jacuzzi tot je koffers uitpakken en problemen met je laptop oplossen. Zelfs naar je hond hoef je niet meer om te kijken. Dan is uitrusten dus echt nog het enige wat je zelf moet doen.

Persoonlijk en spontaan

De verwachtingen die gasten van de service van een hotel hebben, zijn tegenwoordig zo hoog dat alleen met een butler hier nog aan voldaan kan worden. De houding van deze persoonlijke assistent verandert steeds meer. Wij kennen het beeld van een butler als serieus en stijfjes. Nu verwachten hotels dat de bediende zich wat spontaner opstelt tegenover de gasten. Zonder zijn werk minder goed te doen natuurlijk.

Weet waar je aan begint

Een persoonlijke butler zorgt ervoor dat alles je uit handen genomen wordt. Weet daarom wel waar je aan begint. Je assistent zal namelijk niet van je zijde weg te slaan zijn. Als je een romantisch bad met je geliefde wilt nemen, maakt hij dit voor je klaar en als je billen dreigen te verbranden komt hij je insmeren. Je moet dus wel tegen een beetje gezelschap 24/7 kunnen.

Kosten

De optie om een butler te boeken is er vooral in luxe resorts. Blijkbaar was men nog steeds niet helemaal uitgerust na hier een tijd te hebben kunnen ontspannen. In dergelijke resorts krijg je de vakantiehulp gratis bij je hotelovernachting. De prijs per nacht begint hier gemiddeld rond de € 4000. Maar reikt je portemonnee niet zover, dan kun je ook dichtbij huis en voor niet al te veel geld zorgeloos op vakantie in de Swissotel hotels. In Ankara in Turkije heb je bij Swissotel al een butler voor € 90 per nacht.

Laat je in de watten leggen

Wil jij echter én baden in het toppunt van luxe en je ook laten verwennen door een hulpje dat 24 uur per dag voor je klaarstaat? Hieronder een paar voorbeelden van de luxere hotels waar je terecht kunt:


~ In het toch al luxe Dubai kun je voor een relaxvakantie terecht bij Rosewood Hotels. Je geniet hier van een prachtig uitzicht terwijl je butler jouw koffer uitpakt.

~ Lig je te zonnen op de Malediven en heb je je boek uitgelezen? Dan haalt de zogenaamde ‘Mr. Friday’ van Soneva Fushi Resort een nieuwe voor je.

~ In het Ritz Carlton hotel in Miami word je niet alleen voorzien van drank aan het zwembad; ook je huid wordt verzorgd door jou persoonlijk geboekte butler.Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Christa Klop
VIDEO: Superluxe treinreis

Houd je niet zo van de drukte in de treinen van India en wil je je laten vervoeren op een koninklijke manier? Sinds kort kan je in Maharajas' Express in comfort en luxe heel India doorkruisen.

0
Reisnieuws
VIDEO: Hermes jacht totale luxe

Als je denkt dat de over-the-top jachten die op het moment rondvaren de ultieme luxe zijn, dan zit je ernaast. Het kan namelijk altijd nog een stapje luxer. Jachtbouwer Wally en modehuis Hermes hebben samen een jacht in de vorm van een drijvend ei...

0
Reisnieuws
Resort bedreigt volksstam

De Jarawa-volksstam op de Andaman-eilanden in India heeft pas sinds 1998 niet-vijandelijk contact met de buitenwereld, maar hun voortbestaan wordt bedreigd door de bouw van een luxueus resort.

0

Reacties van bezoekers Reageer

rtenkroode

Door: rtenkroode • Geplaatst op

Een paar jaar geleden sliepen we in Carcosa Seri Negara in Kuala Lumpur. Kamers zijn incl Butler. Die regelde alles, had een grote wagen om je overal naartoe te brengen, enz. Decadent luxe, dat wel, maar na een week in de jungle van Borneo was dit best lekker!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.