Reisnieuws

T-Mobile sponsort Reisreporter.nl

Gepubliceerd: 01 apr 2010
0

Reisreporter.nl, de leukste reizigerscommunity van Nederland, heeft een nieuwe hoofdsponsor!

De reizigerscommunity heeft de krachten gebundeld met één van de leidende namen in de telecomwereld, omdat T-Mobile als geen ander weet dat je ook in het buitenland het comfort van een mobiele telefoon kunt gebruiken en daar verschillende zeer handige bundels voor biedt.

Bloggen op reis

De teams van Columbus, die voor iedere editie de wereld afstruinen om de mooiste onontdekte bestemmingen in kaart te brengen, reizen al met de BlackBerry's - een telefoon die uitermate handig is op reis vanwege de vele functionaliteiten. Onze journalisten en fotografen zullen jullie op de hoogte houden van hun avonturen via Reisreporter.nl. Met de BlackBerry kunnen zij namelijk ter plekke bloggen en foto's maken, zodat je als lezer real-life op de hoogte wordt gehouden van hun reis. Zo weet je als eerste wat je in de eerstvolgende Columbus editie kunt verwachten!

Tsjikatilo in Nieuw-Zeeland

Extra leuk is dat je binnenkort de belevenissen van Tsjikatilo, Reisreporter van het Jaar 2009, hierdoor rechtstreeks kunt volgen. Zij won een reportagereis naar HongKong en Nieuw-Zeeland en zal tijdens haar reis iedereen met de BlackBerry op de hoogte houden van haar avonturen via haar blog op Reisreporter.nl.

Speciaal aanbod

Wil je net als de Columbus teams extra voordelig op reis kunnen bellen en zonder additionele kosten kunnen e-mailen? T-Mobile heeft speciaal voor Reisreporters en lezers van Columbus een unieke actie opgezet, waarbij je bij een zeer voordelig abonnement ook nog eens de BlackBerry Bold 9700 gratis krijgt. Lees meer over dit aanbod.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Zo wordt je foto gepubliceerd

In iedere editie van Columbus staat een aantal 'Hier Wil Je Naartoe'-pagina's, met de mooiste bestemmingen om bij weg te dromen. Vanaf editie 23 (juni 2010) maak je iedere editie kans om met jouw foto als spread in het blad te verschijnen!

13
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Volg Columbus en Reisreporter.nl!

Kun je ook geen genoeg krijgen van je favoriete magazine en de leukste reizigerscommunity van Nederland? Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Volg alles dan op Facebook, Hyves en/of Twitter!

315
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Reisreporter.LIVE in beeld

Zaterdag 9 januari was het dan zover: ruim 160 Reisreporters trotseerden het slechte weer voor het allereerste REISREPORTER.LIVE event van 2010 in Utrecht.

4

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.