Reisnieuws

Miljoen hotelkamers afgeprijsd

Gepubliceerd: 02 mrt 2010
0

Voor minder dan twaalf euro in een vijfsterrenhotel in Bangkok slapen. Of voor nog geen veertig euro in een superluxe hotel in Singapore. Onmogelijk? Niet nu driehonderd hotels hun kamers tijdelijk in de aanbieding gooien.

De driehonderd hotels die meedoen, liggen alle in Azië en Australië. Van Beijing tot Melbourne en van Bangkok tot Seoel. Het gaat niet alleen om vijfsterrenaccomodaties; alle dochterhotels van Accor zijn betrokken bij de actie.

‘Een unieke kans’

Zo zijn er de ultiem luxe Pullmanhotels die hun kamers voor de helft van de prijs aanbieden, maar ook de meer bescheiden Ibishotels. Volgens de sales- en marketingman van Accor Hotels, Graham Wilson, is dit een unieke kans.

Goede marketing en goedkoop comfort

‘De vraag op de hotelmarkt trekt weer aan, dus de prijzen gaan snel omhoog. Dit soort tarieven zullen we niet snel meer zien’, denkt Wilson. Goede marketing natuurlijk, maar als je interesse hebt in een nachtje goedkoop comfort, moet je er hoe dan ook snel bij zijn.

Een miljoen kamers

De uitverkoop duurt drie dagen en begint op 7 maart. Er worden in totaal een miljoen kamers aangeboden, maar de beste zijn uiteraard het snelst weg. Regel als je een kamer geboekt hebt wel meteen ook een vliegticket, want het gaat om verblijven tussen 1 april en 31 juli dit jaar.

Boeken

Vanaf 7 maart kan je op de website van Accor een afgeprijsde kamer boeken.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Reizen absurd goedkoop

Met de kredietcrisis in het achterhoofd moet je weten wanneer je je slag moet slaan. En dat is nu! Dus neem die vakantiedagen op, breng de hond naar de buren en hup, met die bleke neus de zon in. Want wie is er nou graag een dief van zijn eigen po...

0
Reisnieuws
Hotelkamers Beijing tien keer zo duur

Wie graag nog een hotelkamer in Beijing wil boeken tijdens de Olympische Spelen, moet daarvoor flink wat yuans neertellen. Dat zegt de grootste online aanbieder van hotelkamers in China.

0
Reisnieuws
Zo regel je de beste hotelkamer

Op vakantie of een weekendje weg: een fijne hotelkamer is essentieel. Met een klein beetje extra moeite, voorkom je dat je ergens belandt waar je écht niet wil slapen. Sterker nog, hoe meer moeite je doet, hoe goedkoper, hoe mooier en hoe onverge...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.