Reisnieuws

Sekscruise nieuwste trend

Gepubliceerd: 21 feb 2010
0

Altijd al de liefde willen bedrijven op volle zee? Het kan nu zonder moeite. De cruise industrie denkt namelijk met je mee en introduceert reizen met seksuele omgang als thema.

De Singles Travel Company uit Californië organiseert de boottochten. De cruise richt zich op oude vrouwen die geïnteresseerd zijn in jongere mannen, ook wel 'cougars' genoemd.

Als single op reis

De cruise van Singles Travel kwam een maand nadat de Swingers cruise - ook een seksueel getinte boottour - met een luxe schip de zee op ging, op de markt. Beide reizen zijn een hit volgens de Cruise Log.

Organisatie

De cruisevakanties zijn niet georganiseerd door de maatschappijen zelf, maar door een externe groep die de reis voor zichzelf heeft ingekocht.

Swingers cruise

De Swingers cruise is georganiseerd door het pas opgestarte bedrijf YOLO. YOLO staat voor 'You only live once'. Tijdens de boottocht kunnen stelletjes ongedwongen met andere stellen op seksuele wijze in contact komen. Er zijn zwembadfeesten en speciale evenementen met seksuele thema’s.

Volgende cruise

In mei vindt de volgende seksueel getinte cruise plaats op het schip de Royal Carribean en later dit jaar volgt er nog een cruise op een cruiseline uit Noorwegen.


Op zoek naar meer informatie of wil je boeken? Dat kan!


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Boek een zeppelincruise!

Wie graag iets exclusievers wil dan een 'gewoon' vijfsterrenhote of luxe cruise, kan binnenkort een zeppelincruise boeken. Het Haagse bedrijf Aerwin Technologies biedt als enige ter wereld een cruise met het luchtschip aan.

0
Reisnieuws
Cruiseschip met pensioen

Het oudste nog varende cruiseschip ter wereld, Queen Elizabeth II, zal in 2009 voor de laatste keer haar ankers uitgooien. Dubai eiland Palm Jumeirah is de gelukkige.

0
Reisnieuws
Door: Floor Vink
Grootste cruiseschip ter wereld

De Princess Kaguya moet het grootste cruiseschip ter wereld worden. In 2012 is ze klaar en ze meert datzelfde jaar nog bij ons aan. Het schip wordt uitgerust met 55 restaurants, een megawinkelcentrum, een sporthal en bijna tienduizend vierkante me...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.